reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witajcie!

ja dzisiaj jakaś zmęczona jestem. Jedzonko było po północy, między 3 a 4 i po 6 :baffled: Na szczęście po ostatnim karmieniu młoda zasnęła i ja sobie też pospałam do 9 :tak:

Co do zasypiania to u nas praktycznie nie ma jakiś większych z tym problemów. Córcia zasypia sama. No chyba, że na siłę chce się ją położyć wtedy, kiedy ona jest aktywna to wiadomo, że nie pośpi. Ale po kąpieli i karmieniu zaczyna przysypiać, wtedy ją odkładam do łóżeczka i sama zaśnie :tak:
W dzień często też sama się "lula" do snu.

Mam nadzieję, że tak zostanie :eek: ;-)

reklama
Witajcie !
My w tym tygodniu wybieramy się na szczepienie, czy któraś z Was zdecydowała sie na szczepionkę skojarzoną, czy dajecie te pojedyńczo tak jak kiedyś my byłyśmy kłute...tyle opinii na temat tych szczepionek, nie wiem która opcję wybrać..:baffled:

Witajcie !
My w tym tygodniu wybieramy się na szczepienie, czy któraś z Was zdecydowała sie na szczepionkę skojarzoną, czy dajecie te pojedyńczo tak jak kiedyś my byłyśmy kłute...tyle opinii na temat tych szczepionek, nie wiem która opcję wybrać..:baffled:

Kamilas ja tydzień temu szczepiłam Malego skojarzoną - infanrix hexa.

To jeszcze uzupełnię, że kłucie było jedno - w udo. A szczepionka 6w1.

Ja też szczepiłam skojarzoną, ale jakąś inną i w sumie Piotruś był kłuty dwa razy - w udo i w ramię.. A w przypadku tych bezpłatnych szczepionek byłyby 3 kłucia.

miloku - ja też się tak pocieszam ;-) :-)

mam pytanie:confused: bo coś mnie zaniepokoiło pisałam ostatnio że plamienia już się u mnie skończyły a tu dzisiaj cały dzień mam plamienia i to takie krwiste:szok: zastanawiam się czy to nie @ bo od kilku dni moja córka przesypia karmienie w nocy:confused: ale z drugiej strony wczoraj z mężem trochę rozrabialiśmy:zawstydzona/y: i to moze od tego sama nie wiem:eek:

no to mamy odpowiedz
pojawil sie @
ale przynajmiej kontrole beziesz miala

u mnie sie juz skonczyl ale teraz zaczal mnie brzuch bolec jeszcze bardziej niz przy okresie i jakis wydenty jest :confused: :confused: :confused:
dziwne a moze ma tak byc:confused: :confused:

reklama
Do góry