reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

My też! Buziaczki Madziu!!!:-)

A właśnie dziewczyny! Czy macie np. podgrzewacz do wosku i woski w rolce do depilacji? Używacie? Jeśli tak to jesteście zadowolone? Zastanawiam się nad kupnem :sorry2:
Dzięki Agutek. :tak:
Co do wosku to ja nie używałam bo nie mogę. Moge mieć problem z żyłkami a wtedy nie wolno ani wosku ani solarium ani gorącej wody, chociaż z tym ostatnim to niestety przesadzam.

reklama
Dziękujemy za życzonka.

Ewelina takie wieczory są nam potrzebne. Mnie też często ratuje długi prysznic ale niestety ja uwielbiam gorącą wodę. Mogę się polewać godzinami tylko boję się o skórę :baffled:

Ja goracy prysznic na razie robię tylko na piersi, dopóki karmię, bo to sprzyja laktacji:-),
Ewelino no to takie małe SPA sobie zrobiłaś :happy2:
A właśnie dziewczyny! Czy macie np. podgrzewacz do wosku i woski w rolce do depilacji? Używacie? Jeśli tak to jesteście zadowolone? Zastanawiam się nad kupnem :sorry2:

Człowiek od razu lepiej się czuje, taka satysfakcja, że w koncu zrobiłam cos dla siebie:-D, a do depilacji uzywam kremów VEET, albo zwykłej maszynki do golenia

Hejka witam sie i ja :-) po ciezkiej nocy :-(Malenka budzila sie co chwilke :-(niemogla spac bo ma katarek :-:)-(wrrr

Buziaczki dla Madziuni :-D

Ewelinka- ale Ci dobrze ahh, choc nie ukrywam ,ze jak tylko maz bedzie mial wolne (pracuje na nockach)to tez sobie zrobie takie male domowe spa ;-)napewno i wcale sie nie dziwie ,ze humorek Ci sie poprawil :tak::-D

no tez slyszalam wosk napewno na dluzej wystarcza :tak:ale np ja to bym sie bala bolu :zawstydzona/y:

ja kiedyś używałam maszynki elektrycznej do golenia to dopiero był ból :baffled::szok: ale przez kilka dni miałam spokój. Teraz tylko mam zwykłą maszynkę do golenia ;-) Przyznam się, że nad górną wargą zrobiłam porządek laserem i mam spokój (ale wybuliłam niezłą kasę :szok:)

Ja na codzień używam zwykłej maszynki do golenia, a jak chcę mieć spokój na dłużej, to depilatora. Niestety nie mogę często używać depilatora, bo mam problem z wrastającymi włoskami :-(. W ogóle depilacja jest moją zmorą.

Masz ciemne włoski? Ja tak i właśnie to jest okropne :angry:
Blondynki nawet z kłakami na nogach mogą chodzić i ich nie widać,a u brunetek każdy najmniejszy odrost :angry:

elahar ja tez skorzystałam z lasera, ale jakoś mam wrażenie, że włoski odrastają :eek:

reklama
Masz ciemne włoski? Ja tak i właśnie to jest okropne :angry:
Blondynki nawet z kłakami na nogach mogą chodzić i ich nie widać,a u brunetek każdy najmniejszy odrost :angry:
Witam wśród czornych:wściekła/y: to samo w lato maszyka co drugi dzień:szok: depilator i wosk nie dla mnie ból niesamowity:szok::szok::szok: myślałam o laserze ale koszty mnie przeraziły:szok:

Do góry