reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
A może lubię siódemki? :-p:-D

:-):-):-)

Dziś dostałam paczkę, więc mogę już się pochwalić.;-) W zeszłym tygodniu jak siedzieliśmy przed TV i gadaliśmy, zobaczyłam że można coś wygrać. Trzeba się "tylko" dodzwonić. dzwoniłam juz nie raz, ale oczywiście dodzwonienie się graniczy z cudem. Tym razem tez tak było. Oczywiście zajęte. Siostra próbowała i to samo, czyli nic. Wybrałam nr i dałam córci słuchawkę, a ona zaczeła coś gadać, więc wzięłam od niej słuchawkę, a tam... połączenie:szok: Byłam w takim szoku, że powiedziałam facetowi, że dzwonię tylko nie wiem po co:-D:-D:-D I tak Wiktoria pierwszy raz w życiu coś wygrała, a konkretnie książkę i 2 dwupłytowe albumy. :-p

dzień dobry

ewo gratuluję :-)

malaga nie przejmuj się u mnie w domu też rzadko się sprząta, ale co tam...przecież nie będę całe życie ze szmatą latać, czas musi być na odpoczynek, zabawę z dzieckiem, książkę czy tv. A świat się nie zawali jak nie będzie lśniąco w domu no nie? ;-)

malaga nie przejmuj się u mnie w domu też rzadko się sprząta, ale co tam...przecież nie będę całe życie ze szmatą latać, czas musi być na odpoczynek, zabawę z dzieckiem, książkę czy tv. A świat się nie zawali jak nie będzie lśniąco w domu no nie? ;-)
Jestem tego samego zdania :-D Nie lubię sprzątać, nigdy nie mam na to ani czasu, ani siły :-p:-D Może gdybym nie pracowała, udałoby mi się wygospodarować więcej czasu, ale tak.. ;-):-)

A tak wogóle to witajcie :-)

Jestem tego samego zdania :-D Nie lubię sprzątać, nigdy nie mam na to ani czasu, ani siły :-p:-D Może gdybym nie pracowała, udałoby mi się wygospodarować więcej czasu, ale tak.. ;-):-)

A tak wogóle to witajcie :-)

Yyyy....ja nie :-pSiedziałam na L4 czy na macierzyńskim i też nie latałam codziennie na miotle :-D

Witam się w południe

ewelina/agutek - wniosek taki, że u Was zawsze porządek i sprzątać nie trzeba, czy tak?;-)

Ja muszę trzymać jako taki porządek, bo mam maleńkie mieszkanko:no:, jedna rzecz położona nie tak robi bałagan:baffled:, a do tego wszędzie Piotrusia zabawki:szok:.
W rodzinie juz zapowiedziałam, że najwiekszą zabawkę, jaką mogą kupić, to grzechotka:-p:szok::-p,

Co do edukacji, to ja studiowałam prawo, ale nie miałam wyobrażenia wtedy, jak cięzko zrobić jakąkolwiek aplikację:wściekła/y:, więc zrobiłam studia podyplomowe z prawa podatkowego.
Na razie nie mam zamiaru niczego się uczyć:no:, może kiedys zrobię aplikację:tak:

Hello :-). Wróciłam ze spaceru. Zmarzły mi ręce :shocked2:. Młody tradycyjnie usnął i śpi dalej.

Ostatnio sie zastanawiałam nad taką rzeczą - mamy 3 pokoje, ale jeden jest teściowej, więc w sumie mamy 2 i jakby było drugie dziecko to jak rozplanować spanie? Wszyscy w małym pokoju, czy starsze w małym, a młodsze w dużym z rodzicami? Czy dzieci razem w małym? Macie jakieś pomysły? :-)

Ostatnio sie zastanawiałam nad taką rzeczą - mamy 3 pokoje, ale jeden jest teściowej, więc w sumie mamy 2 i jakby było drugie dziecko to jak rozplanować spanie? Wszyscy w małym pokoju, czy starsze w małym, a młodsze w dużym z rodzicami? Czy dzieci razem w małym? Macie jakieś pomysły? :-)

Fiu fiu zaczyna się planowanie ;-)
Ja bym mlodego przeprowadzila do jego pokoju, a nowego przybysza ulokowala z wami w duzym....lub od razu poszla wersja hardcore'owa czyli dzieci w swoim pokoju :-pAle na ta druga jednak bym sie chyba nie zdecydowala, chociaz znajomi, ktorzy od razu umiescilili noworodka w osobnym jego pokoiku bardzo sobie to chwalili :tak:

witam sie po pracy :p

reklama
Do góry