ja od jutra też już będę sama z Wiką bo tatuś też do pracy musi zmykać, ale jakos sobie damy radę :-) Będziemy musiały:-) Tylko ja nie będę musiała kąpać jej sama, bo tatuś już będzie w domku Kurcze a ten sutek smaruje rivanolem i sie troszkę zmniejszył, ale jakoś nie chce się wchłonąć. Zobaczymy co powie lekarka w piatek, bo dla mnie to troche długo trwa to wchłanianie.
reklama
M
miloku
Gość
ewa u nas bylo to samoMiloku jest jakaś poprawa po kremie nawilżającym? My byliśmy u pediatry i też dała nam krem nawilżający, tylko że po tym kremie jakby wszystko się zaogniło - krostki są bardzo czerwone, już nawet nie bledną jak wcześniej No i wysypało całą buzię i główkę Już sama nie wiem co robić, czy dalej smarować.
rano wstalam a buzka Tristana cala czerwona zaogniona , on goracy i skora mu schodzila
tzn luszczyl sie caly
tez neiwiedzialam co obic i siedlam do kompa i znalazlam ze to musi tak dzialac ze to chore ta musi najpierw wyjsc
dzisiaj mial duzo ldniejsza buzke
nie chce zapeszac ale licze na to ze to zejdzie
dzisiaj jeszcze na dodatek przegrzalam go
mial czapeczke cienka bawelniana na glowie ale dzisija u nas 26 stopni
no i na glowce mu potowki wyskoczyly
dziewczyny jak cghowac uszka jak jest tak goraco?
i wogule jak ubierac ?
M
miloku
Gość
ja tez z reguly sama kapie
a tata jak jest w domu to mi wode nalewa do wanienki i przeszkadza bo chce bawic sioe z maluszkiem
tigger dasz rade to nic takiego strasznego
a ja musze sie pochwalic moj synek to silacz nie samowity
moze to przypadkiem mu sie udalo ale dzisiaj syne pierwszy raz przewrucikl sie z brzuszka na plecki stekal przy tym a ja myslalam ze kupke robi az nagle bach na plecki:-)
wogule jest sztywny jak decha :-)
a tata jak jest w domu to mi wode nalewa do wanienki i przeszkadza bo chce bawic sioe z maluszkiem
tigger dasz rade to nic takiego strasznego
moze to przypadkiem mu sie udalo ale dzisiaj syne pierwszy raz przewrucikl sie z brzuszka na plecki stekal przy tym a ja myslalam ze kupke robi az nagle bach na plecki:-)
A
Agutek
Gość
miloku gratuluję postępów u Tristanka :-)
a ile on już dokładnie ma? bo nie masz suwaczka i jestem zdezorientowana ;-)
u nas druga noc z rzędu z jedną pobudką :-)
gdyby tak już zostało byłoby super, ale doskonale wiem, że to tylko moje pobożne życzenia ;-)
a ile on już dokładnie ma? bo nie masz suwaczka i jestem zdezorientowana ;-)
u nas druga noc z rzędu z jedną pobudką :-)
gdyby tak już zostało byłoby super, ale doskonale wiem, że to tylko moje pobożne życzenia ;-)
Lajla83
Fanka BB :)
u mnie to samo Natalka jadła o 23 a później po 4 i dalej o 7 także noc była udanau nas druga noc z rzędu z jedną pobudką :-)
A
Agutek
Gość
Agutek, Tristanek urodził się kilka godzin przed Piotrusiem :-)
Aaa...dzięki :-)
Dzisiaj moja pannica się do mnie uśmiechnęła :-)
Czy swoim dzieciom też musicie tak często obcinać paznokcie? Jeju jak jej rosną, co chwilę nożyczki muszę uruchamiać.
ewa0381
Fanka BB :)
ewa u nas bylo to samo
rano wstalam a buzka Tristana cala czerwona zaogniona , on goracy i skora mu schodzila
tzn luszczyl sie caly
tez neiwiedzialam co obic i siedlam do kompa i znalazlam ze to musi tak dzialac ze to chore ta musi najpierw wyjsc
dzisiaj mial duzo ldniejsza buzke
nie chce zapeszac ale licze na to ze to zejdzie
dzisiaj jeszcze na dodatek przegrzalam go
mial czapeczke cienka bawelniana na glowie ale dzisija u nas 26 stopni
no i na glowce mu potowki wyskoczyly
dziewczyny jak cghowac uszka jak jest tak goraco?
i wogule jak ubierac ?
U Wiktorii nie ma co się złuszczać na buzi, bo to są krostki,a nie "skorupka". No i nie przegrzałam jej, a całą główkę ma w krostkach. Odstawiłam ten krem. Dziś idziemy do lekarza, ciekawe co tym razem wymyśli.
Wiktoria miała miesiąc jak pierwszy raz przewróciła się z brzuszka na plecki, teraz robi tak za każdym razem jak położę ją na brzuchu. Widocznie uznała, że podnoszenie główki ma już opanowane Przekręca się raz przez jedno, raz przez drugie ramię. Wczoraj tak się wierciła, że udało jej się przekręcić z plecków na brzuszek
reklama
T
tigger
Gość
kapanko w porzadku, poradzilysmy sobie same bez problemow:-)
Olivka tez je kolo 23, potem 3 albo 4 i 6 albo 7ale ja sie i tak nie wysypiam:-(a w dzien je znacznie czesciej i ostatnio zawsze potrzebuje dwie piersi oproznic, zeby sie najescczy to jeden z tych skokow rozwojowych? przypada chyba na 3 tydzien, jesli sie nie myle?
Olivka tez je kolo 23, potem 3 albo 4 i 6 albo 7ale ja sie i tak nie wysypiam:-(a w dzien je znacznie czesciej i ostatnio zawsze potrzebuje dwie piersi oproznic, zeby sie najescczy to jeden z tych skokow rozwojowych? przypada chyba na 3 tydzien, jesli sie nie myle?