reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Cześć dziewczyny :-)

I znowu poniedziałek :cool:

Zapowiada się pracowity tydzień... Już bym chciała, żeby były święta :tak: Pierwsze święta naszych dzieciaczków :-)

Agutek - ja też się wyspałam :-) Wstaliśmy o 7 :-)

Miłego dnia Marcówki :-D

dziewczyny a ja wczoraj czytałam o kryzysach laktacyjnych (dla koleżanki) i dowiedziałam się że dziecko ma okresy intensywnego wzrostu a dzieje się to w 6tyg, 3 mcu, 6 i uwaga! 9 mcu -- wtedy potrzebuje więcej jeść i nie mozna mu tego odmawiać
Roksi - Ignas pjje butle o 3.15 z zegarkiem z ręku, a potem on zasypia a ja juz nie bardzo, więc ostatnipo żeby się wyspać kłade się już przed 21:confused2:
do tego kryzys 8 mca który może trwać do roczku:szok: więc nieprzespane noce w tym okresie to nic dziwnego ( no i jeszcze zęby - u nas 7 idzie!) Ja się czasem złoszczę ale za chwilę uświadamiam sobie że taki maluch też ma potrzebę się przytulać i biorę go między nas:-) młody sie kręci na boki i raz się tuli do tatusia a raz do mnie, a rano jest "ati ati" i bije nas po buzi:eek:
kurcze napisałam na "garkuchni" trochę przepisów na makarony (to moja specjalność) i padł mi net i nie ma niestety tego co napisałam a tak się naprodukowałam:angry: to nic potem wklej jeszczeraz:tak:

Dzień dobry :tak:
U nas nocka też w miarę przespana -1 pobudka żeby znaleźć smoka :tak:
O kryzysie laktacyjnym też czytałam i rzeczywiście dziecko może wtedy więcej potrzebować jedzonka.

Buziaczki dla Vaneski :-)

reklama
Witam!!!

Zosia i ciocia Madzia życzą Vanesce samych radosnych dni:-)

które dzieciątko je tak mało jak moja Zosia....ok 500 ml z butli, obiadek ok 190, deserek 150 i soczek 125

Do góry