reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień dobry

A u nas dzisiaj był dramat z usypianiem :-(. Chyba będziemy musieli zrezygnować z jednej drzemki.

U nas nie ma ostatnio drzemki popołudniowej i zasypia wieczorem córcia pięknie. Tylko potem w nocy się budzi i nie da się uśpić inaczej jak tylko przytulając się do mamy w łóżku :sorry::dry:

U nas mikołaj przyjdzie dopiero po południu, bo chcę zobaczyć reakcję córki na nową zabawkę, a tak to nas by to ominęło :-D

a u ans mikoła już był:tak: mała ucieszona:-D chyba najbardziej z pchacza:-D
zaraz przyjdzie jeszcze jeden mikołaj babcia:tak:

a ja dzisiaj do pracy:growl: kto chce zęby leczyć w mikołajki:rolleyes:

Witam:-)

jak tam Mikołajowy poranek? pewnie same rózgi:-p
my z m dajemy sobie prezenty na gwiazdkę więc cierpliwie czekam;-)

roksi - to taki pchacz jak Zosia ma? często sie nim bawi:-)

bernadettka - kurczak na smyczy to jest to:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień Doberek:-),

Debiutantko u mnie był Mikołaj i jak był taki sliczny jak Twój, to żałuję że go nie spotakałam:-D:-D:-D,

Piotrusiowi taż jeszcze nie dałam prezentu, poczekamy na Tatusia, niech też zobaczy radochę małego:tak:.

A tak poza tym to ogernęłam chałupkę, bo przyjdzie lekarz:-(, Piotrus kasłał w nocy i katarek mu sie nasilił:no:, wolę sprawdzić, czy nic złego sie nie dzieje w oskrzelach, albo płucach:-(.

Miłego dnia:tak:

reklama
Witam :tak:
My tez z prezentami czekamy do wieczora :tak:
Moja Madzia kilka dni temu miała katarek i trochę kasłała głównie w nocy. Z katarkiem dość szybko sobie poradziłyśmy ale też byłam u lekarza na kontroli i wszystko jest ok. Lekarka powiedziała nam żeby spała bez poduszki.

Do góry