reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

U Nas to samo. Albo jesteśmy na dworzu krótko, albo wcale. Pogoda do niczego. Dziś byłyśmy i zmokłyśmy. No i córcia nie lubi się ubierać. Szczególnie jak zakładam czapkę to jest krzyk. A jak to wygląda u Was?

Ja jestem chora na samą myśl o szykowaniu się do wyjścia na spacer :baffled:
Tyle tych ciuchów trzeba nałożyć, kombinezon, czapka...okropne. Spacery o tej porze roku to żadna przyjemność :sorry2:

Ja też umęczona. Intensywny dzień dzisiaj miałam, choć składający się z samych przyjemności. Ale jeszcze przyjemniej się zrobiło gdy w domu nastała cisza i mogę się relaksować dalej :-D

reklama
hejka dziewczyny ;-) wrocilam :-) juz do uk i moge znow byc na bierzaco :tak:;-)tylko niewiem co sie dzieje z tym forum nic nie widze takie male literki i niewiem czy to tylko mi tak muli czy co??

witaj Aga:tak: co tam słychać, już myślałyśmy że zapomniałaś o nas;-) no to teraz masz nadrabiania w czytaniu:szok:

u nas nocka taka sobie:confused2: chyba dzisiaj w pracy wkończe się:wściekła/y: mam strasznie dużo pracy i idę godzinę wcześniej walczyć z papierami:tak:

Witajcie,
Jezeli chodzi o ubieranie to u nas czapka wyjątkowo dobrze sie zakłada i nie ma buntu, ale jak tylko Borys zobaczy szalik to jest pisk i wyginanie na wszystkie strony. Juz mnie to męczyło i zamówiłam na allegro taki mini golfik, który mam nadzieje rozwiąże problem szalikowy :tak:

Wczoraj dziwnie ...Borysek w ogóle nie ruszył wieczornej kaszki:confused: więc mysleliśmy ze będą pobudki w nocy a on przespał do 7.30...chyba zęby idą ostro, wczoraj zauważyłam dwie dwójki na dole. Kurde smiesznie bo na górze mamy tylko jedną DWÓJKĘ, a na dole juz prawie cztery ząbki...

Dzień dobry :tak:
A u nas dzisiaj piękne słoneczko pokazuje się i w nocy raz tylko wstawałam do córci. :tak: Przekręciła się na drugą stronę łóżeczka i już tak nie spała na siedząco :-D Chyba po tej przeprowadzce do swojego pokoiku szuka sobie wygodnej pozycji do spania :tak:
A wy dziewczyny śpicie jeszcze z dziećmi w jednym pokoju czy też już osobno???

Dzień Dobry,

cześć Aga, witamy znowu na BB:-),

Ja jeszcze śpię w pokoju malucha:tak:, bo tyle razy co ja wstaje do niego, to by mnie nogi rozbolały od chodzenia:no:, dzis to chyba pobił rekord z pobudkami:shocked2:, mam wrażenie, że w ogóle nie spałam:eek::confused2:
z ubieraniem, to u nas jest tak średnio:-p, on w ogóle nie lubi sie ubierać, przebierać pieluszki, to zawsze jest walka:eek:.

No i do pracy nie wracam;-), na razie:tak:

reklama
Do góry