reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

[

elehar, ale mnie rozbawiłaś, faktycznie musiało to komicznie wyglądać- mała okrobatka nam rosnie :-),a co do kręgosłupa to jęsli bedzie przez chwilkę w takiej pozycji to napewno nie ucierpi - gorzej chyba jak by całą noc tak przespała:-(

Dlatego muszę do niej często zaglądać i ją kłaść :tak: i przykrywać

reklama
Dziewczynki u nas jest mały kryzys zdowotny. Pojawiły się plesniawki więc je już smarujemy. Dzisiaj mieliśmy wycieczkę do Lichenia tatuś nas zabrał i jak wróciliśmy to córce głos odebrało. A tak całkiem serio to charcze jakby miała struny zdarte. Jak jej do jutra nie przejdzie to idziemy do lekarza bo teraz to podobno jakiś wirus panuje i co drugie dziecko to ma zapalenie gardła. mnie tez zaczyna cos brac, więc jest w ogóle super. Idę do łóżeczka się churować. Miłego wieczorku wam życze i przespanych nocek.

Dzień dobry :tak:
Ja 2 ostatnie noce wstaje do córki kilka razy żeby położyć ją spać z pozycji siedzącej. Nie wiem co mi dziecko kombinuje ale jak wchodzę do niej do pokoju to siedzi w łóżeczku i przysypia albo coś sobie gada pod noskiem. :-(

U nas ostatnie dwie nocki były naprawdę ciężkie:-( zarówno pod wzgledem zasypiania jak i całości. Szymek budzi się co 2-3 godziny i jest niemiłosiernie głodny. Zjadał i spał 2-3 godz. Tyle, ze jak sie budzi to od razu stoi na baczność i płacze:szok: (wcześniej nawet jak wstawał to nie płakał tylko coś sobie "mówił") Nie wiem czemu tak mu się pozmieniało, a już przesypiał całe lub prawie całe nocki. Mam nadzieję że mu to minie.

witam:-)
ja kibicowałam Glebie:tak:

moja córcia spała do 7:-) bo ostatnie dwa dni dała na m popalic i wstawała przed 6:szok:
martwi mnie jedno:confused: moja córcia ulewa:szok: nie wiem o co chodzi:confused: dzieje sie tak od tygodnia

reklama
Witajcie po weekendzie:-)

Widzę, że przypadki pomyłek mieszkania są powszechnie znane:tak::baffled:, nasz sąsiad unika nas, chyba mu wstyd:-D,

Roksi - to ulewanie córci, to chyba trzeba skonsultować z lekarzem, może cos ją uczuliło:sorry2:, lepiej się upewnić, życzymy zdrówka:tak:

Miloku - współczujemy Tristankowi:-(, trochę to trudne przystopować malucha wtedy, kiedy on najintensywniej ćwiczy naukę chodzenia:baffled:

U nas wszystko po staremu, weekend u babci się udał:cool2:

Do góry