reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

My mieliśmy robić aneks, ale tak jakoś wyszło że w efekcie została mega kuchnia z dużym, stołem, jest zimna i zagracona ale i tak każdy kto przychodzi zawsze siada w kuchni, bo niby tak domowo:-) a na niemiłe zapchy jest wyciąg, czy jak kto woli okap:-) widziałam kiedyś bardzo ładne mieszkanie z aneksem i wyglądało mniej wiecej tak

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi i podpowiedzi.

Córcia własnie usnęła z tatusiem, ale jak jej nieobudzi chrapanie m to będzie cud :-D

cześć:-)
ja mieszkam na parterze:-) ale mój parter jest wyskoki, także ludzie widzą tylko sufit:tak: nasz blok jest ogrodzony, więc nie mam chodnika pod oknem:-) kraty zostały ściągnięte jak tylko kupiliśmy mieszkanko i rozpoczeliśmy remont:tak: zamontowaliśmy okna antywłamaniowe:tak: drzwi są wejściowe do klatki i jeszcze jedne niedaleko moich drzwi, niestety troszkę czuć chłód jak wychodzi się na klatkę:tak: dlatego mam drzwi też antywłamaniowe takie grube wyciszone, nic nie wieje i nic nie słychać:tak: schodów do pokonania mam 9 stopni:tak: a mąż jak przyjeżdza z zakupami to podaje mi przez balkon:-D największy plus jest taki że jak mała bedzie biegała po podwórku, to wszystko bedę jej podawac przez balkon:tak:
ale nabardziej mnie cieszy to, że blok jest w samym centum mista, ogrodzony także z przodu mam ogród i z tyłu, bardzo dużo zieleni i miejsca na spacery:tak:
co do aneksów ta strasznie mi się podobaja, ale chyba w praktyce jest gorzej:wściekła/y: nie chciałabym by przychodzi goście siedali w salonie i spoglądali na gary w kuchni:wściekła/y: taka moda która kiedys minie:tak:

kurcze muszę iść zrobić badania, bo jestem strasznie ospała i zmęczona:szok: może znów mam anemie:wściekła/y: po porodzie miałam bardzo słabe wyniki:-( żelazo mega niske, chcieli mi ładować zaszczyki:szok:

soppana tylko taki okap-pochłaniacz jak załączysz to buczy i nie chciałabym słuchać tego buczenia siedząc w salonie ;-)

Dziewczyny ja tak teraz trochę odbiegnę od tematu bo mam pytanko.
Czy macie jakieś sprawdzone sposoby na katar? Leje mi się strasznie z nosa i nic nie mogę zrobić. Kupiłam krople Otriwin ale nie pomagają a juz 3 dzień biorę. :-(

Na katar polecam tabletki homeopatyczne CORYZALIA, ja brałam nawet przy karmieniu piersią:tak:, a katar to ja mam zawsze okropny:szok:, cieknie mi, że nie moge tego powstrzymać:eek::sorry2::confused2::shocked2:

wróciłam:-) jutro mam wolne:-p
mała śpi:tak: w całej Częstochowie padło ogrzewnie:szok: ale jakos u nas w mieszkanku nawet nie jest zimno:-) naprawiać mają dopiero rano:szok:

he he:-Du nas tez padlo dzisiaj ogrzewanie,ale mamy gazowe w domu, wiec to tylko kwestia naszego sprzetu;-)cos dzisiaj nie chce grzac, czasami sie zdarza, ze nie zalapie
ale na razie nie jest zle, zobaczymy jak bedzie w nocy:tak:
ja tez mam katar, na szczescie nie jest zle, Olivka tez chyba zdrowieje:-)

a co do mieszkan, to ja teraz mieszkam w szeregowcu i rzeczywiscie na dole bywa zimno:tak:
wczesniej mieszkalam na pierwszym pietrze i na trzecim i chyba pierwsze pietro to najlepsza opcja:-)
kuchnie mamy polaczona z taka jakby jadalnia, gdzie sie czesto siedzi i chyba nie tak bardzo przeszkadzaja mi brudne gary czy zapachy w kuchni jak chodzaca pralka, ktora wlasnie w kuchni stoi:-p
najgorzej jest, jak probuje w spokoju nakarmic Olivke a tu sie wirowanie wlacza
;-)

Dobry wieczór

Ale mam tyły w czytaniu BB!! A jednym z powodów jest ten popularny ostatnio portal nasza-klasa :wściekła/y: wciąga jak diabli i zla jestem na siebie , że taka podatna jestem :no:.

Dołączam się do życzeń dla Wiki i Piotrusia oraz spóźnione życzenia dla Olivki :-)!

reklama
Dobry wieczór

Ale mam tyły w czytaniu BB!! A jednym z powodów jest ten popularny ostatnio portal nasza-klasa :wściekła/y: wciąga jak diabli i zla jestem na siebie , że taka podatna jestem :no:.

Dołączam się do życzeń dla Wiki i Piotrusia oraz spóźnione życzenia dla Olivki :-)!
ja również sie dołączam do życzeń
Debiutantko, ja jestem wściekła, właśnie sie próbowałam zarejestrować na nasza - klasa.pl i nie moge. niby adres e - mail zaakceptowany a jak chce sie zalogować to mi wyskakuje że nie ten login albo złe hasło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, chciałam sie zalogować bo mnie kuzynka dręczy żebym zdjęcia obejrzała a bez logowania chyba nie można :sorry2::growl::realmad::realmad::realmad:

Do góry