reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dzien dobry :-)
Łódź zasypana śniegiem, ale jest 0 na terometrze więc szybko sie rozpuści, ale może do południa zdążymy iść na sanki. Mnie rozkłada przeziębienie, ale daje sobie podwójne dawki aspiryny wiec może szybko sie wyleczę. Mam nadzieje że Wiki tylko nie załapie ode mnie tego świnstwa. Dzisiaj jedziemy po basenik dla córeczki pod choinkę (jeden z prezentów bede miec z głowy) Przyszedł Elmo, ale spodziewałam sie czegos lepszego za tą kasę, nie wiem jak Wika zareaguje bo jeszcze nie widziała, czekam o Świat. Obawiam się jednak że to bedzie zabawka na chwile, bo on tylko sie śmieje i kładzie a dla takich maluchów to raczej za mało. Dla mnie strata kasy ale cóż poszło. Trudno.
Dziękujemy za buziaki:-)

Dzień dobry :tak:

U mnie nocka spokojna bo tatuś wstawał do córci a ja mogłam pospać. Ale czuje się koszmarnie. Katar mam mniejszy ale głos już prawie straciłam :-(
Dobrze, że dzisiaj piątek to M wróci z pracy i zajmie sie córką a ja w końcu spokojnie się wykuruję..

Witam:-)

U nas noc wróciła na dobre do stanu poprzedniego tzn. kilka pobudek w nocy :no::-:)baffled:,
na dodatek w Bydgoszczy brzydko i ponuro, nie wiadomo, co będzie ze spacerkiem:-:)dry:,

a nawiązując do Waszej rozmowy na temat aneków kuchennych, to myslę że sprawdza to się domkach jednorodzinnych:tak:, gdzie mozna zrobic dodatkowe pomieszczenie na kuchenke i tam sie tylko gotuje:blink:.

Cześc kochane:-)
wiszę że nie tylko mnie wciągnęła nasza-klasa:-p
u nas sypie snieżek:tak: chyba popołudniu wybierzemy sie na sanki:tak:
mamy mała impreze w domu:-D mój mąż Andrzej także mamy dzisiaj gości:tak:
muszę zabrac się za sprzątnie:zawstydzona/y:

hejka!!

ooo ja też siedzę na naszej klasie, ewelina - to taka strona, gdzi emożna odszukac znajomych z dawnych lat:-)

roksi - to sprzątanie u gotowanie na całego u Ciebie, dużo gości?

reklama
Do góry