A
Agutek
Gość
My też byliśmy wczoraj u pediatry Piotruś już waży 4,5 kg :-) No i dzielnie zniósł kłucie
No ładnie Piotruś przybrał. Całkiem już spora masa ciałka z niego ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też byliśmy wczoraj u pediatry Piotruś już waży 4,5 kg :-) No i dzielnie zniósł kłucie
wzoraj położna powiedziała że Natalka ma uczulenie na pampersy bo miała czerwony ślad na brzuszku i stwierdziła że trzeba przejśc na tetrówki więc poszłam i kupiłam pampersy 3 (4-9kg) i naszczęście te nie zostawiają śladu na brzuszku bo już miałam przed oczami 100 tetrówek i niekończące się pranie
nie mają też muszę zobaczyć huggisy bo nam też czasami wypłynie po pleckach ale te 3 są duże i wyższe od 2 także nie powinno tak się robić jak z 2 zobaczymy jak będzieroksi powiedz proszę czy te pampersy 3 mają z tyłu na plecach gumkę czy tak jak 2 nie maja Ja się zastanawiam czy nie przejść na huggisy, bo one mają tę gumkę, a pampersy 2 ostatnie dwa dni ciągle nam przemakają już była kupka na plecach, na body, siuśki z boku :sick:
nie mają też muszę zobaczyć huggisy bo nam też czasami wypłynie po pleckach ale te 3 są duże i wyższe od 2 także nie powinno tak się robić jak z 2 zobaczymy jak będzie
u nas 2 narazie luzniutkie
wiec nie ma potrzeby zmieniac
ale za to nadal jest uczulenie na twarzy i uszkach , tzn ono zniknelo a teraz 2 dni temu znowu powrucilo
no i jescze nastepny problem pojawila sie ciemieniucha
myslalam ze ona u noworodkowjest a nie u 2 miesieczniakow (juz prawie:-) )
ide dzisiaj do lekarz ai bede walczyc o skierowanie do dermatologa bo tak nie moze byc
kupilam juz oliatum do kapieli i nnie pomaga
to takie dziwne ze to uczylenie jest tylko na twarzy
a przeciez nic specjalnego do twarzy nie uzywam, hmm dziwne
Agutku a jak tam u Ciebie z wagą wróciła już do normy bo umnie lipa ciągle mam na plusie 5kg i nie chce się ruszyć w dół a biodra tragedia rozjechane w nic nie mogę się zmieścic ciekawe czy te bioderka beda jak dawniej ciekawe jak długo wracają do siebie