blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Jeszcze dwie zimowe fotki:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agutku, a jak Tola zasypia bez smoczka wieczorem i w dzień?
ewa - skoro to nie Twoja wina to szkoda, że policji nie było, gdybyś nawet dostała mandat to może niższy?;-)
ja planuje odzwyczaić Natalcie od smoka tak około roczku zobaczymy jak pójdzie narazie widzę że od dwóch dni cos mało potrzebuje, a do spania to tylko przy zasypianiu i jak tylko zaśnie to go wypluwa
Agutku, a jak Tola zasypia bez smoczka wieczorem i w dzień?
i Wy narzekacie? moja córcia do zaśnięcia potrzebuje nie smoka a mnie (znaczy cyca) i nie mam pojęcia jak ja ją od tego cycania mam odzwyczaić a będę sama w tej walce bo mieszkam tylko z moimi rodzicami, którzy na pewno nie będą za mnie wstawać do małejroksi gdyby moja tylko do usypiania miała smoka to też nie miałabym nic przeciwko, ale niestety u nas ona chciała mieć go całą noc i jak tylko wypluła to był płacz
ale Was zasypało, u nas pada i zaraz sie topi, nie jest tak białoJeszcze dwie zimowe fotki:
bogda mi lekarz w Warszawie mówił, że po CC trzeba odczekać rok.