blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hello :-).
Ale nam dosypało śniegu . Przesyłam Wam widoczki z mojego okna w pracy :-).
Ale nam dosypało śniegu . Przesyłam Wam widoczki z mojego okna w pracy :-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda tylko, że takie industrialne ;-).blueberry - ale fajne widoczki zasniezone:-)
Joł mamuśki!
Wyglądam tak
Temperatury już od wczoraj nie było, więc chyba nam córka zdrowieje, ale nockę mamy nie przespaną Mąż uznał, że czas odzwyczaić Gwiazdełkę smoczka, bo co 15 minut się budziła z płaczem bo smoczek jej wypadł, a ona chciała mieć go całą noc w buzi Stwierdził więc, że jak ma co chwilę wstawać to woli poświęcić trzy nocki całkowicie i ją odzwyczaić. Chyba nie muszę pisać co się działo nie? Ale była walka. Każda jednak kolejna pobudka trwała już krócej, więc chyba idziemy w dobrym kierunku. Teraz tylko wystarczy być wytrwałym w postanowieniu
nasz pediatra też doradził zeby odzwyczajać juz od smoka
Witajcie,
A jadzisiaj z takim nietypowym,a moze typowym pytankiem:
czy slyszalyscie o przypadkach zajscia w druga ciaze (po cesarce)szybciej niz 2 lata?
bo mi lekarz powiedzial,ze 2 latka musze odczekac,ale ja chcialabym szybciej zmajstrowac braciszka lub siostrzyczke dla Hanulki
moja kolezanka po urodzeniu pierwszej corci druga urodzila 13 miesiecy pozniej!no ale to byl porod naturalny(ten pierwszy)wtedy szybciej organizm wraca do siebie,ale jak to jest po cesarce to nie wiem!czy konieczne sa te 2 lata?
jedziemy z mezem do Mexyku i Acapulco w styczniu i moze wtedy????
wiec jesli o zimie to ... kupilam jakis czas temu kombinezon zimowy 9-12 i wczoraj zalozylam go mlodemu a on... zamaly :--(
ale babcia kupila taki 2 czesiowy wiec mamy zamiar wybrac sie w pl na sanki ,wiec niech pada snieg bo jedziemy juz za 3 dni