reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutku, co wchodzę na BB od razu widzę twój świąteczny suwaczek i zastanawiam się nad świetami:baffled:,
zawsze zostawialiśmy prezenty na ostatnia chwilę:sorry2:, ale w tym roku raczej trzeba rozsądnie do tego podejść i już zacząć przygotowania:tak:.

reklama
Dobry wieczór

Wlasnie przeczytałam, że jutro o 10:40 na TVP2 jest film, który oglądałyśmy w ciązy "W łonie matki" ale tym razem o ciązy bliźniaczej :tak:. Muszę się jutro sprężyc z zakupami żeby go spobie obejrzeć :-D:-D.

Ewelina ja co roku sobie obiecuję kupic wcześniej prezenty a i tak zwykle kupuje w ostatniej chwili :baffled:. Mam nadzieje, ze w tym roku choć częściowo uwinę się wcześniej bo jak juz tu wspominalam zamówie chyba kalendarze ze zdjeciem Mateusza dla dziadków a poza tym powtórzę pomysł z kubkiem, który kiedys dostał mąż a teraz dostana dziadkowie i ciocie. Wczoraj znalazłam na allegro aukcje i chyba tam zamówię:

FOTO KUBEK z nadrukiem bez MARGINESóW extra (264747134) - Aukcje internetowe Allegro

To firma z Częstochowy i może Roksi23 coś o niej wie...?

Dobry wieczór

Wlasnie przeczytałam, że jutro o 10:40 na TVP2 jest film, który oglądałyśmy w ciązy "W łonie matki" ale tym razem o ciązy bliźniaczej :tak:. Muszę się jutro sprężyc z zakupami żeby go spobie obejrzeć :-D:-D.

Ewelina ja co roku sobie obiecuję kupic wcześniej prezenty a i tak zwykle kupuje w ostatniej chwili :baffled:. Mam nadzieje, ze w tym roku choć częściowo uwinę się wcześniej bo jak juz tu wspominalam zamówie chyba kalendarze ze zdjeciem Mateusza dla dziadków a poza tym powtórzę pomysł z kubkiem, który kiedys dostał mąż a teraz dostana dziadkowie i ciocie. Wczoraj znalazłam na allegro aukcje i chyba tam zamówię:

FOTO KUBEK z nadrukiem bez MARGINESóW extra (264747134) - Aukcje internetowe Allegro

To firma z Częstochowy i może Roksi23 coś o niej wie...?
poszukam coś więcej;-) zdam relacje:tak:

Witajcie :-)

Zgadnijcie co się dzisiaj w nocy wydarzyło?

O 3.45 moje dziecko znowu obudziło się z płaczem i znowu z nami spało :crazy: Ech, nie mam siły na to by z nią walczyć i zaczęłam się poddawać. Za ciężko mi ją nosić na rękach i to stąd :baffled:

U nas objawy pierwszego śniegu....leży coś białego na ziemi :szok: Ale pewnie za godzinę nic już z tego nie będzie :-D Jeśli tylko nie zacznie padać to idę pomaszerować troszkę z córencją.

Uciekam na śniadanko i szykować się na marszrutę.
Miłej soboty :-)

Witam:-)
u nas mega biało:szok: dużo sniegu ale temperatura na + także ciapka się zrobi:-(
uciekam sprzątakć i na spacewrek z córcią:tak:

reklama
Do góry