reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
ratujcie znowu cos kupiłam, oj bede glodowac do konca miesiaca, dopiero sie zaczal a ja juz prawie bez kasy :-) ale nie umiem sobie odmówić, jak kuba był mały nie miał nic takiego bo raz ze nie mialam kasy dwa ze nie bylo tego az tyle :)
kupiłam DMUCHANY KOJEC znalazlam go na allegro, SUPEROFERTA ! NOWY KOJEC DMUCHANY FIRMY INTEX W-WA (246667311) - Aukcje internetowe Allegro ale kupilam poza allegro, okazalo sie ze to w mojej okolicy na dodatek wyszlo 2pln taniej :D
kosztował 67pln
zarąbisty tylko dmuchania troszke :)
dscf0348wu9.jpg

a oto powód dla ktorego kupilam tą zabaweczke :)
dscf0342gg2.jpg

mąż myslal wlasnie zeby mu basenik kupic, ale ja sie balam ze z niego zwieje a to jest baaardzo wysokie, nawet jak na kolanach staje to ledwo glowa wystaje, tak wiec nawet jak wstanie to nie ucieknie, nie ma mowy :)

Tigger oczywiście, że pamiętamy i tęsknimy:-).

A My dziś świętowaliśmy Wiktorii urodzinki;-) W końcu to duża dziewczyna, więc tatuś uczył ją jeździć traktorem. Była szczęśliwa. Po godzinie jednak padła ze zmęczenia:-D

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Wikusi :-)

Agutek jest z Tolą w szpitalu - mała ma zapalenie płuc :-( Dużo zdrówka dla Toli!!!

Do góry