to wiem, bo mi lekarka powiedziała ze mam kupić jakiś woreczek i na tym jej instruktaż sie skończył, może w aptece mi powiedząKasia ja gdzieś wyczytałam, że kupuje się w aptece specjalne woreczki albo pojemniki do pobierania moczu dla dzieci. Niepamiętam dokładnie jak to się nazywało ale coś takiego na pewno jest.
reklama
A
Agutek
Gość
kasiu bo to co powiedziała wystarczy ;-) wg instruktażu przyklejasz woreczek, czekasz aż Wika zrobi siusiu i zanosić do laba
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Cześć kobitki :-).
Za nami wyjątkowo spokojna noc. Może dlatego, że wieczorem dałam małemu paracetamol, a w nocy jak się obudził dostał viburcol. No i smaruję mu dziąsła żelem. W sumie obudził się tylko raz o 1:00, a potem o 5:30, przytuliłam go i dospaliśmy do 6:30, kiedy zadzwonił budzik i trzeba było wstać do pracy.
Śliczna dzisiaj pogoda, aż szkoda siedzieć w biurze...
Za nami wyjątkowo spokojna noc. Może dlatego, że wieczorem dałam małemu paracetamol, a w nocy jak się obudził dostał viburcol. No i smaruję mu dziąsła żelem. W sumie obudził się tylko raz o 1:00, a potem o 5:30, przytuliłam go i dospaliśmy do 6:30, kiedy zadzwonił budzik i trzeba było wstać do pracy.
Śliczna dzisiaj pogoda, aż szkoda siedzieć w biurze...
bogda
Mamusia Lutowo-Marcowa
Dziewczyny, blagam Was nie robcie badan moczu dziecka na te idiotyczne woreczki!!!!!!!!!!!!!!wychodza czesto bledne wyniki!u nas tak bylo kilka razy,az w koncu wywalilam to do kosza i lapalam sikulki normalnie n akubeczek-pojemniczek!u dzieci wystrczy zlapac ciutenke moczu i to wystrczy do badania!po szpitalu z mala(pamietacie,zakazenie drog moczowych!)wyszedl nam kolejny zly wynik(bralam wlasnei na woreczek)i juz mialam znow wizje mojej Hanuski z wenflonem w glowie!ale na szczescie okazalao sie,z eto wlasnie ten nieszczesny woreczek nawalil!
poprostu zaraz jak sie maluszek obudzi to trzeba dobrze umyc woda zmydelkiem i przystawic pojemniczek i .... czekac
powodzenia
poprostu zaraz jak sie maluszek obudzi to trzeba dobrze umyc woda zmydelkiem i przystawic pojemniczek i .... czekac
powodzenia
dzień dobry mamusiom
ja siedze w domku na zwolnieniu i może spróbuje złapać te siuski normalnie do pojemniczka a może się uda;-)najpierw i tak musimy wyleczyc ten stan zapalny a dopiero późnieje bede myśleć o tym badaniu dzisiaj cały dzień poswięcam na znalezienie dostawców do sklepu a póxnieje lece na spacerek.
a pod koniec tygodnia na usg bioderek i zobaczymy wtedy czy wszystko jest ok
ja siedze w domku na zwolnieniu i może spróbuje złapać te siuski normalnie do pojemniczka a może się uda;-)najpierw i tak musimy wyleczyc ten stan zapalny a dopiero późnieje bede myśleć o tym badaniu dzisiaj cały dzień poswięcam na znalezienie dostawców do sklepu a póxnieje lece na spacerek.
a pod koniec tygodnia na usg bioderek i zobaczymy wtedy czy wszystko jest ok
witam
ja tylko ostatnio poczytuje bo młodemu ida górne zabki, na dole ma 2. jest przez to straszna mnaruda cały czas tylko u mamy na kolanach lub na rekach, ale na razie zadnych sensacji typu goraczka, biegunka
idziemy na spacerek bo pogoda cudo
ja tylko ostatnio poczytuje bo młodemu ida górne zabki, na dole ma 2. jest przez to straszna mnaruda cały czas tylko u mamy na kolanach lub na rekach, ale na razie zadnych sensacji typu goraczka, biegunka
idziemy na spacerek bo pogoda cudo
nic mi właśnie nie powiedziała, ale na razie nie bede jej tego smarować, bo jutro ide do innej lekarki i zobacze co ona powieKasiu a skąd się wziął ten stan zapalny? Przeziębiła ci się córcia? Co powiedziała lekarka?
A
Agutek
Gość
kasiu jestem ciekawa skąd lekarka wie, że jest stan zapalny jak nie było robione jeszcze badanie...dziwne jakieś? Mam nadzieję, że to jednak nic poważnego i szybko się tego pozbędziecie.
Ja dzisiaj miałam zapierdziel w robocie i padam na pyszczek :sick:
Idę zaraz spać.
Ja dzisiaj miałam zapierdziel w robocie i padam na pyszczek :sick:
Idę zaraz spać.
reklama
Lajla83
Fanka BB :)
ja tak na chwilkę bo zdecydowanie wolę widziec co mała robiroksi ja jeszcze nie odważyłam się odwrócić, bo jakoś tak uwielbiam na młodą patrzeć Chociaż wiem, że niedługo będę musiała w końcu to zrobić ;-) :rotfl2:
Agutku zastanawiam się po co te haczyki na dole spacerowki