reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam!

ale nam dorośleją faceci! buziaki dla jubilatów:-)

my już dorobiliśmy się domku z ogródkiem i tarasem, rodzice pomogli i noc poślubna we własnym domku już była:-)

dobrze czytać, że niekóre Marcowiątka rwą się do stawania bo ja już schizę miałam, że Zosi akręgosłup sobie nadwyręża a nie jest na to gotowa.

reklama
Wiatam:-)
My dzisiaj wybraliśmy się na wycieczkę do Katowic:tak: odwiedzilismy Ikea i Silesia:tak: wróciłam padnięta z bólem głowy:sick: a córcia moja tak była szczęśliwa bo odwróciłam jej spacerówkę przodem i mogł asobie patrzeć na swiat:-D

witam się ;-) Tydzień pracy czas zacząć :sick: Zabieram się za tą nieszczęsną prezentację...dopiero wczoraj wieczorem podczas "Tańca z gwiazdami" porobiłam coś przy niej, wcześniej nie potrafiłam się za nią wziąć :rolleyes2:

roksi ja jeszcze nie odważyłam się odwrócić, bo jakoś tak uwielbiam na młodą patrzeć :-D Chociaż wiem, że niedługo będę musiała w końcu to zrobić ;-) :rotfl2:

my juz tez na odwruconym wozeczku jezdzimy ale moj skarbek jakos czasmi sie bio jak mnie nei widzi . wiec gadam do niego i co jakis czas mu sie pokazuje i jest zadowolony no i potrafi jak siedziec sobie i ogladac godzinami i nawet zakupy i przymierzanie z mam ciuszkow tez nie jest takie straszne:-D

Ja nie mam wyboru, bo w naszym wózku siedzisko montuje się tylko przodem do kierunku jazdy :tak:.

Ale tu cicho dzisiaj ;-). Ja jestem usprawiedliwiona, bo jak synek poszedł spać, to akurat nam prąd wyłączyli i nie było go 1.5 godziny (prądu) :wściekła/y:.

A ty dzisiaj nie w pracy? :-p
Ja usprawiedliwiona też jestem - pracowałam :-D Teraz odpoczywamy wszyscy po obiadku, a potem mykamy na spacerek, bo pogoda piękna. Czytałam dzisiaj w necie, że od października śnieg :sick:

ja tez się melduje po pracy, wieczorkiem ide kombinowac zwolnienie do pediatry i takto moze od jutra bym posiedziała sobie w domku- ale by było fajnie, zobaczymy czy mi da, bo w sobote remontujemy sklepik a od poniedziałku bym juz musiała tam siedzieć:-)
nie straszcie że od października snieg:szok:
ja moze męża też wyciągnę na spacerek, bo dzisiaj humorek mu nie dopisuje to może na słoneczku mu sie poprawi:-)

a my wróciliśmy od lekarki i Wika ma jakies zapalenie dróg moczowych (chyba) bo musimy zrobić badania moczu, no i nici ze zwolnienia długiego- dostałam do poniedziałku. Będę musiała kombinować z innym lekarzem. Może wiecie jak mam wziąć ten pierwszy mocz po nocy?? Ja nigdy tego nie robiłam:szok:

reklama
a Może wiecie jak mam wziąć ten pierwszy mocz po nocy?? Ja nigdy tego nie robiłam:szok:

Kasia ja gdzieś wyczytałam, że kupuje się w aptece specjalne woreczki albo pojemniki do pobierania moczu dla dzieci. Niepamiętam dokładnie jak to się nazywało ale coś takiego na pewno jest.

Do góry