A
Agutek
Gość
Właśnie też nie wiem może żeby zahaczyć przykrycie na nóżki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może masz racje już z mężem różnie myśleliśmy
jak składa się wózio przodem do kierunku jazdy to trochę te haczki przeszkadzają tyłem do kierunku jazdy nie da się złożyć w ogóle
Roksi, może zęby ją męczą? Nie wymagaj od niej zbyt wiele ;-).Witam kobitki:-)
moja córcia od kilku dni robi straszne sceny przy zasypianiu
u nas z tym ząbkiem to dziwna sytuacja było widac na dole biale mała niemiłaosiernie się śliniła, przez jakies dwa tyg. był spokój ze sliną ale jednocześnie ta planka biała zniknęła i od jakiegoś tygodnia znów nawał sliny Natalka tez często wpycha rączkę do buźki i płacze:-( jak na razie nic nie widzęRoksi mam taką samą sytuację z Madzią.Z wielkim płaczem dzisiaj usnęła w łóżeczku. Nawet misiowi się oberwało od niej Ale u niej już ząbek widać
Natalka tez często wpycha rączkę do buźki i płacze:-( jak na razie nic nie widzę