blueberry77
Podwójna Marcówka :)
No właśnie ;-).Szkoda, że niektóre mamusie muszą już siedzieć w pracy:-(
Ja daję od kilku dni Cebionmulti.Mam pytanie czy wy dajecie swoim dzieciaczkom jakieś witaminy?
Buziaczki dla Laurki :-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie ;-).Szkoda, że niektóre mamusie muszą już siedzieć w pracy:-(
Ja daję od kilku dni Cebionmulti.Mam pytanie czy wy dajecie swoim dzieciaczkom jakieś witaminy?
moja córcia ma katar:-( lekki ale słychać że ma:-( i jeszcze kaszle:-(
musze iść do lekarza, bo nie wiem czy ten kaszel jest naprawde, czy mała udaje
Mi nie kazał nikt trzymać w lodówce i trzymam normalnie na półce...Dziewczyny a witaminę D trzymacie w lodówce czy nie trzeba? bo lekarka mówi mi co innego niz aptekarka.:-(
Zwykle na ulotce pisze, jak należy przechowywać Vigantol nie musi być trzymany w lodówce. A np. Cebion multi chyba takDziewczyny a witaminę D trzymacie w lodówce czy nie trzeba? bo lekarka mówi mi co innego niz aptekarka.:-(
kurcze ale miałam jazde przez dwa dni myslałam że znów jestem w ciąży juz miałam wizje: ja karmie cycem, a Natalka lata z obłędem w oczach po domu
moja córcia ma katar:-( lekki ale słychać że ma:-( i jeszcze kaszle:-(
musze iść do lekarza, bo nie wiem czy ten kaszel jest naprawde, czy mała udaje
Ja nie trzymam w lodówce. Na ulotce napewno jest napisane jak przechowywać. Devikap należy przechowywać w temp. poniżej 25stopni.Dziewczyny a witaminę D trzymacie w lodówce czy nie trzeba? bo lekarka mówi mi co innego niz aptekarka.:-(
ja miałam na półce ale przyszł znajoma i powiedziała że trzeba trzymać w lodówceDziewczyny a witaminę D trzymacie w lodówce czy nie trzeba? bo lekarka mówi mi co innego niz aptekarka.:-(
Niekoniecznie Na ulotce na pewno pisze, jak przechowywać, Vigantol (wit. D3) np. wcale nie musi być trzymany w lodówceja miałam na półce ale przyszł znajoma i powiedziała że trzeba trzymać w lodówce