reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam Kobitki:-)
ale miałam jazde w nocy:szok: mała od północy do 3 nie spała tylko płakał:-( widać że to dziąsełka:-( w dodatku jeszcze ma katar:-( mąż poszedł rano do apteki i kupił ten sprzęt z rurką do odciągania kataru:tak: ale mała jakoś nie bardzo sobie pozwala włożyć to do noska:no:
w sumie to mogę ogłosić że to moja pierwsza nieprzespana noc:-D ( oby ostatnia:rolleyes2:)
dzisiaj rano Natalka sama usiadła w łożeczku:tak::-)

reklama
Hej!

czyżby mi się udało coś napisać!!!! musze faktycznie zmienic przeglądarkę bo lipa, tyle rzeczy mnie ominęło:-(

buziaki dla Laury!!

agutek - są fotki z hrzicn na zamnkniętym? bo jeszcze nie widziałam?

Widzę, że na topie ząbki i siadanie. Pekam z dumy bo od tygodnia Zosia sama siada, a wczoraj na dziąsełkach poczułam 2 igiełki. Poza tym ustawia sie w pozycji do raczkowania i kica, uwielbia stać.
Coraz wcześniej budzi się rano bo mniej śpi w dzień. Nie moge zniknąć jej z oczu bo się drze:baffled:

Witam :tak:
U mnie jedno- dniowa przerwa z komputerem się skończyła. Mąż coś tam wymieniał.

Zajrzałam dzisiaj na chwilkę z Madzią do mojej pracy i trochę zatęskniłam. Ale na razie jeszcze posiedzę w domu.:tak: Córcia ładnie się z moim szefem przywitała i została zaliczona jako "nowy" pracownik:-D.

Hejka, a ja miałam dzisiaj zapieprz w pracy i poważną rozmowę z szefem...mam nadzieję, że zrozumiał dokładnie co miałam na myśli i będzie po mojemu ;-) Ale za to teraz jestem padnięta.

madzikm zdjęcia były i już je usunęłam :rolleyes2: ;-)

agutek wklej jeszcze te zdjęcia, bo ja nie zdązyłam:(
Wiktoria juz porusza sie do przodu, na kolanach jak siedzi u kogoś to sama siedzi ładnie ale sama bez podparcia jeszcze nie.
a z interesikiem, to zawsze chciałam mie coś swojego, zobaczymy tylko czy wypali, jestesmy na razie dobrej myśli a jak cos to nie stracimy tak dużo......
ładna pogoda dzisiaj u mnie to niedługo spadamy na spacerek, bo teraz to szalałyśmy na kocu....

kasiu moja też na kolanach siedzi dobrze, a sama to leci do przodu lub na bok :tak:
Potem spróbuję jeszcze wkleić zdjęcia ;-)

A i wiecie co....jestem szczęśliwa, bo mąż właśnie dokańcza formalności związane z kupnem auta i od dziś jesteśmy właścicielami naszego pierwszego w życiu własnego czterokołowca :-D Tylko jeszcze fotelika dla córy nie mamy a tak już byśmy jutro gdzieś w trasę ruszyli :-)

A i wiecie co....jestem szczęśliwa, bo mąż właśnie dokańcza formalności związane z kupnem auta i od dziś jesteśmy właścicielami naszego pierwszego w życia wsłasnego czterokołowca :-D Tylko jeszcze fotelika dla córy nie mamy a tak już byśmy jutro gdzieś w trasę ruszyli :-)
no to gratulacje:-D:-Dauto to bardzo pomocna rzecz, to lećcie szybko do sklepu a w razie czego zawsze Tole możesz wziąć na kolana

No właśnie z tym fotelikiem to jest tak, że na ten na 9-18kg za wcześnie jest jeszcze a szkoda kupować ten 0-13kg. Więc koleżanka koleżanki zgodziła się nam na kilka miechów pożyczyć ten z przedziału 0-13kg, ale niestety koleżanki teraz nie ma i przez to nie mamy jak odebrać ten fotelik i musimy czekac :dry: No chyba, że od razu kupimy fotelik w przedziale 0-18kg, ale niestety w testach dostają najwyżej ocenę 3 i nie wiem czy to jednak troszkę nie za niska ocena :rolleyes2:

Co do fotelików to chyba warto kupić lepiej oceniany pod względem bezpieczeństwa bo nawet na naszym forum mama pisała, że jechali taksówką z dzieckiem i wjechał w nich samochód właśnie od strony dziecka:-(. Na szczęście nic się nie stało ale jak to w mieście .... różni kierowcy jeżdżą.. zresztą nie tylko w mieście
No i później fotelik można sprzedać

reklama
no to gratulacje:-D:-Dauto to bardzo pomocna rzecz, to lećcie szybko do sklepu a w razie czego zawsze Tole możesz wziąć na kolana
oczywiście na kolanach za kierownicą:-D
No właśnie z tym fotelikiem to jest tak, że na ten na 9-18kg za wcześnie jest jeszcze a szkoda kupować ten 0-13kg. Więc koleżanka koleżanki zgodziła się nam na kilka miechów pożyczyć ten z przedziału 0-13kg, ale niestety koleżanki teraz nie ma i przez to nie mamy jak odebrać ten fotelik i musimy czekac :dry: No chyba, że od razu kupimy fotelik w przedziale 0-18kg, ale niestety w testach dostają najwyżej ocenę 3 i nie wiem czy to jednak troszkę nie za niska ocena :rolleyes2:
wiesz Agutki że foteliki od 0-18kg i 9-18kg niczym się nie różnią, jeśli chodzi o kąt siedzenia dzieciaczka:tak: ten od 0-18kg można montować na przednim siedzeniu tyłem do kierunku jazdy, a ten od 9-18kg musi być zamontowany z przodu:tak:
moja córcia już prawie od miesiąca jeździ w tym od 9-18kg ale na krótkich trasach:tak:
Gratuluje furki:tak::-)

Do góry