reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blueberry ale tobie dobrze :-D
malaga współczuję....

Ja już po pracy, czekam na męża, który ma przynieść coś do jedzenia na obiad...umieram z głodu :-D

reklama
No fakt...późno wracasz. Tego akurat nie zazdroszczę :no:

A mi się rozwalił wczoraj laptop i teraz szybciorem siedzę na laptopie męża, ale zaraz przylezie z pracy i skończy się to dobre :sick: Najgorsze jest to, że mąż poinformował mnie, że zawias, który mi się rozleciał jest niedostępny więc chyba nici z komputerka mojego...mogłabym sobie przynieść swojego z pracy, ale nie chce mi się codziennie go dźwigać z pracy do domu i na odwrót...buuuu :-(

Mam Della D600 i właśnie w nim jest jakaś wada, że po jakimś czasie we wszystkich z tego typu wyłamuje się zawias przy matrycy no i mojego też szlag trafił :angry: Mąż wziął do pracy żeby wymienić, ale na chwilę obecną nie ma żadnego dostępnego :-(

Mam Della D600 i właśnie w nim jest jakaś wada, że po jakimś czasie we wszystkich z tego typu wyłamuje się zawias przy matrycy no i mojego też szlag trafił :angry: Mąż wziął do pracy żeby wymienić, ale na chwilę obecną nie ma żadnego dostępnego :-(
Della nie mamy niestety :no:. To twój mąż chyba pracuje w mojej branży :tak:.

A ja namawiam męża, żeby mi kupił laptopa ;-) Ale ciągle mówi, że brak funduszy :-p Marzy mi się taki mój własny laptopik :-)

reklama
dziewczyny czy wy juz eksmitowalyscie dzieci do drugiego pokoju,

Piotruś od początku śpi w swoim pokoju i u nas jest odwrotna kwestia, kiedy my się wyprowadzimy do drugiego pokoju:-).
Na razie wyprowadził się tylko tata, od kiedy zaczęły sie problemy ze snem Piotrusia:no:.
A ja nie wiem kiedy, pewnie jak przestanę karmić piersią, czyli za ok.pół roku:szok:

Do góry