reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam!

widzę, że część z Was pracuje w branży komputerowej to może wiecie czemu mnie wywala z BB i wyskakuje jakiś raport o błędach??? strasznie mnie to wkurza, bo ni emogę z wami forumować:-(

reklama
Nie pomogę ci ale sama mam problemy z forum...na IE właśnie wyskakuje błąd aplikacji i wyrzuca mnie, a na Firefoxie mam wielkie litery w oknie odpowiedzi i co jakiś czas nie działa mi "szybka odpowiedź". Mąż już mi na to patrzył i nie dał rady nic z tym zrobić...coś mi się kojarzy, że kiedyś administratorzy pisali, że BB działa poprawnie tylko z określonymi przeglądarkami :rolleyes:

Witam!

widzę, że część z Was pracuje w branży komputerowej to może wiecie czemu mnie wywala z BB i wyskakuje jakiś raport o błędach??? strasznie mnie to wkurza, bo ni emogę z wami forumować:-(
Ja nie jestem informatykiem, ale zainstaluj sobie Firefoxa, może będzie lepiej :-).

Mozilla Download

Mam pytanie czy wy dajecie swoim dzieciaczkom jakieś witaminy? Bo mój Ignaś troche chorowitek jest a planuje żłobek i chciałabym go jakoś wzmocnić
Niestety więcej karmie go butelką (cycuń tylko w nocy ) więc nie wiem. Wcześniej pediatra mówiła że jak się karmi piersią to nie trzeba, a teraz?
A do naszej przychodni iść to masakra. Do zdrowych nie mają czasu bo dużo szczepień a u chorych wiadomo- zarazki!

Dzień Dobry:-)
buziaki dla naszej pół rocznej dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurcze ale miałam jazde przez dwa dni:szok: myslałam że znów jestem w ciąży:szok::szok::szok: zawsze @ dostawałam w poniedziałaki jak w zegarku:tak: a tu czekam poniedziałek nic, wtorek nic, wczoraj nic:eek: juz miałam wizje: ja karmie cycem, a Natalka lata z obłędem w oczach po domu:zawstydzona/y: naszczęście @ przyszedł wieczorem:tak: pierwszy raz przytrafiło mi się takie opóźnienie przy tabletkach:szok: oby ostatnie:-D

Wszystkiego naj... dla Laury :tak:

Właśnie wróciliśmy z długiego spacerku. Pogoda jest super i trzeba wykorzystać.:tak: Szkoda, że niektóre mamusie muszą już siedzieć w pracy:-(

reklama
moja córcia ma katar:-( lekki ale słychać że ma:-( i jeszcze kaszle:-(
musze iść do lekarza, bo nie wiem czy ten kaszel jest naprawde, czy mała udaje:eek:
bo jak byłysmy na szczepieniu, to mówiłam pani doktor ,że nic w płucach nie słyszy i ten kaszel jest udawany:-D poprostu jak ja byłam chora, to mała podłapała jak się kaszle:-D wiec idę się upewnić, czy ten kaszel to dalej udawany czy związany z katarem:confused:

Do góry