reklama
A
Agutek
Gość
Nie pomogę ci ale sama mam problemy z forum...na IE właśnie wyskakuje błąd aplikacji i wyrzuca mnie, a na Firefoxie mam wielkie litery w oknie odpowiedzi i co jakiś czas nie działa mi "szybka odpowiedź". Mąż już mi na to patrzył i nie dał rady nic z tym zrobić...coś mi się kojarzy, że kiedyś administratorzy pisali, że BB działa poprawnie tylko z określonymi przeglądarkami
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja nie jestem informatykiem, ale zainstaluj sobie Firefoxa, może będzie lepiej :-).Witam!
widzę, że część z Was pracuje w branży komputerowej to może wiecie czemu mnie wywala z BB i wyskakuje jakiś raport o błędach??? strasznie mnie to wkurza, bo ni emogę z wami forumować:-(
Mozilla Download
elahar
mama Madzi
Ja nie jestem informatykiem, ale zainstaluj sobie Firefoxa, może będzie lepiej :-).
Mozilla Download
Witam
Ja mam Firefoxa i nie mam problemów z forum. Czasami jak komputer chodzi całą noc to rano nie działają strony ale daje restart i wszystko wraca do normy:-)
Mam pytanie czy wy dajecie swoim dzieciaczkom jakieś witaminy? Bo mój Ignaś troche chorowitek jest a planuje żłobek i chciałabym go jakoś wzmocnić
Niestety więcej karmie go butelką (cycuń tylko w nocy ) więc nie wiem. Wcześniej pediatra mówiła że jak się karmi piersią to nie trzeba, a teraz?
A do naszej przychodni iść to masakra. Do zdrowych nie mają czasu bo dużo szczepień a u chorych wiadomo- zarazki!
Niestety więcej karmie go butelką (cycuń tylko w nocy ) więc nie wiem. Wcześniej pediatra mówiła że jak się karmi piersią to nie trzeba, a teraz?
A do naszej przychodni iść to masakra. Do zdrowych nie mają czasu bo dużo szczepień a u chorych wiadomo- zarazki!
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
DzieńDobry:-)
przywitać się chciałam
i
złożyć życzenia półrocznej Laurze JMM
przywitać się chciałam
i
złożyć życzenia półrocznej Laurze JMM
Lajla83
Dzień Dobry:-)
buziaki dla naszej pół rocznej dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurcze ale miałam jazde przez dwa dni myslałam że znów jestem w ciąży zawsze @ dostawałam w poniedziałaki jak w zegarku a tu czekam poniedziałek nic, wtorek nic, wczoraj nic juz miałam wizje: ja karmie cycem, a Natalka lata z obłędem w oczach po domu naszczęście @ przyszedł wieczorem pierwszy raz przytrafiło mi się takie opóźnienie przy tabletkach oby ostatnie
buziaki dla naszej pół rocznej dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurcze ale miałam jazde przez dwa dni myslałam że znów jestem w ciąży zawsze @ dostawałam w poniedziałaki jak w zegarku a tu czekam poniedziałek nic, wtorek nic, wczoraj nic juz miałam wizje: ja karmie cycem, a Natalka lata z obłędem w oczach po domu naszczęście @ przyszedł wieczorem pierwszy raz przytrafiło mi się takie opóźnienie przy tabletkach oby ostatnie
reklama
Lajla83
moja córcia ma katar:-( lekki ale słychać że ma:-( i jeszcze kaszle:-(
musze iść do lekarza, bo nie wiem czy ten kaszel jest naprawde, czy mała udaje
bo jak byłysmy na szczepieniu, to mówiłam pani doktor ,że nic w płucach nie słyszy i ten kaszel jest udawany poprostu jak ja byłam chora, to mała podłapała jak się kaszle wiec idę się upewnić, czy ten kaszel to dalej udawany czy związany z katarem
musze iść do lekarza, bo nie wiem czy ten kaszel jest naprawde, czy mała udaje
bo jak byłysmy na szczepieniu, to mówiłam pani doktor ,że nic w płucach nie słyszy i ten kaszel jest udawany poprostu jak ja byłam chora, to mała podłapała jak się kaszle wiec idę się upewnić, czy ten kaszel to dalej udawany czy związany z katarem