reklama
malaga
Fanka BB :)
Witajcie :-)
soppana - wszystkiego najlepszego :-)
Wszystkiego najlepszego dla półroczniaków - Boryska i Karolka :-)
Co do obcinania włosków, ja Piotrusiowi obcinałam już 3 razy Teraz ma takie fajne, króciutkie :-)
Czyli trzykrotnie skróciłam życie mojemu synowi??? I rozumek też??? Uwielbiam takie zabobony
Ale wiem, jak to jest, u nas królują inne ;-)
soppana - wszystkiego najlepszego :-)
Wszystkiego najlepszego dla półroczniaków - Boryska i Karolka :-)
Co do obcinania włosków, ja Piotrusiowi obcinałam już 3 razy Teraz ma takie fajne, króciutkie :-)
Czyli trzykrotnie skróciłam życie mojemu synowi??? I rozumek też??? Uwielbiam takie zabobony
Ale wiem, jak to jest, u nas królują inne ;-)
TakDziewczyny czy wy codziennie myjecie główkę dzieciom bo ja raczej nie.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
U nas dzisiaj jest chłodno, ale nie pada i właśnie wróciliśmy ze spacerku. Co do obcinania włosów, to ja też nie wierze w takie głupotki, ale zastanawiam się jak takiemu maluchowi obciąć, żeby było w miarę prosto . Malaga, jak to zrobiłaś?
Lajla83
i nosidełko i gondolkę zapakowałam w pudła nosidełko poszło kurierem Dhl przesyłka 35zł a gondolka idzie pocztą za 15zł jeśli chodzi co się bardziej opłaca to nie wiem ja sprzedałam godlokę i nosidełko po 400zł:-)roksi a jak będziesz wysyłac gondolkę? też myślę o opchnięciu, ale nie wiem czy teraz czy poczekać i sprzedać komplet
Ewelina z Bydgoszczy
Wreszcie odzyskałam kontakt ze światem:-), internet znowu mi działa
wiecie, jakie to wkurzające, kiedy nie można do was zajrzeć, a miałam akurat wolną chwilkę.
STO LAT DLA BORYSKA I KAROLKA
Sopana - gratulacje
U nas w miarę ciepło, spacerek zaliczony, nawet dość długi połączony z drzemką.
wiecie, jakie to wkurzające, kiedy nie można do was zajrzeć, a miałam akurat wolną chwilkę.
STO LAT DLA BORYSKA I KAROLKA
Sopana - gratulacje
U nas w miarę ciepło, spacerek zaliczony, nawet dość długi połączony z drzemką.
reklama
A
Agutek
Gość
Hihi...moja ostatnio ciągle mówi "nje...nje...nje..."....śmieję się, że będzie małych uparciuch i wszystko będzie na nie ;-)
roksi to za niezłą kwotę ci poszło....kurczę musiałabym jakieś pudło skombinować jeśli chciałabym sprzedać, ale skąd takie wielkie wytrzasnąć Jak kupowałam wózek to kartony zostawiliśmy w sklepie, bo nie zmieściłby się nam wózek w bagażniku
roksi to za niezłą kwotę ci poszło....kurczę musiałabym jakieś pudło skombinować jeśli chciałabym sprzedać, ale skąd takie wielkie wytrzasnąć Jak kupowałam wózek to kartony zostawiliśmy w sklepie, bo nie zmieściłby się nam wózek w bagażniku