reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witajcie :-)

soppana - wszystkiego najlepszego :-)

Wszystkiego najlepszego dla półroczniaków - Boryska i Karolka :-)

Co do obcinania włosków, ja Piotrusiowi obcinałam już 3 razy :tak: Teraz ma takie fajne, króciutkie :-)
Czyli trzykrotnie skróciłam życie mojemu synowi??? I rozumek też??? :szok::-D Uwielbiam takie zabobony :-D
Ale wiem, jak to jest, u nas królują inne ;-):-D

Dziewczyny czy wy codziennie myjecie główkę dzieciom bo ja raczej nie.
Tak :tak:

U nas dzisiaj jest chłodno, ale nie pada i właśnie wróciliśmy ze spacerku. Co do obcinania włosów, to ja też nie wierze w takie głupotki, ale zastanawiam się jak takiemu maluchowi obciąć, żeby było w miarę prosto :-D. Malaga, jak to zrobiłaś?

roksi a jak będziesz wysyłac gondolkę? też myślę o opchnięciu, ale nie wiem czy teraz czy poczekać i sprzedać komplet :confused:
i nosidełko i gondolkę zapakowałam w pudła:tak: nosidełko poszło kurierem Dhl przesyłka 35zł a gondolka idzie pocztą za 15zł:tak: jeśli chodzi co się bardziej opłaca to nie wiem ja sprzedałam godlokę i nosidełko po 400zł:-)

Wreszcie odzyskałam kontakt ze światem:-), internet znowu mi działa:-D
wiecie, jakie to wkurzające:wściekła/y:, kiedy nie można do was zajrzeć:no:, a miałam akurat wolną chwilkę:wściekła/y:.

STO LAT DLA BORYSKA I KAROLKA

Sopana - gratulacje

U nas w miarę ciepło, spacerek zaliczony, nawet dość długi połączony z drzemką.

Obcinacie włoski - ale numer:-D ja żywcem nie mam co obcinać, jakiś meszek tylko:-D

Całusy dla Boryska i Karolka!

nie pada...zimno...ale z dwojga złego wolę już zimno:baffled:

Wszystkiego NAJ dla półroczniaków:-)

Moja Madzia rozbawiła mnie dzisiaj do łez. Ostatnio zrobiła
się z niej straszna gaduła. Mówi często buf buf a dzisiaj wyrwało jej się oj jo jo joj:-D Coś w tym stylu.:-)

reklama
Hihi...moja ostatnio ciągle mówi "nje...nje...nje..."....śmieję się, że będzie małych uparciuch i wszystko będzie na nie ;-)

roksi to za niezłą kwotę ci poszło....kurczę musiałabym jakieś pudło skombinować jeśli chciałabym sprzedać, ale skąd takie wielkie wytrzasnąć :confused: Jak kupowałam wózek to kartony zostawiliśmy w sklepie, bo nie zmieściłby się nam wózek w bagażniku :baffled:

Do góry