reklama
Lajla83
Fanka BB :)
Nalepsze życzonka dla półrocznych dzieciaczków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Blueberry, pamiętasz słoneczną niedzielę, 11 marca....to już PÓŁ ROKU.
Samych uśmiechniętych dni Karolkowi życzymy.
A dziś trzeba pół tortu zjeść ;-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Tia... dla mnie zwłaszcza noc była pamiętna.Blueberry, pamiętasz słoneczną niedzielę, 11 marca....to już PÓŁ ROKU.
Samych uśmiechniętych dni Karolkowi życzymy.
A dziś trzeba pół tortu zjeść ;-)
Wszystkiego naj naj dla Boryska .
blueberry77
Dziękujemy za wszystkie życzenia :-)
blueberry77
Zgadza się .to Borysek i Karolek to niedzielne leniuszki:-)
reklama
A
Agutek
Gość
Dzień dobry Paniom :-)
Chcieliśmy, ale nie mogliśmy...chrzestny na dniach wraca dopiero do kraju...
np. ja
Co do obcinania włosów to też słyszałam, że do roku się nie obcina, ale dlaczego to nie mam pojęcia
roksi a jak będziesz wysyłac gondolkę? też myślę o opchnięciu, ale nie wiem czy teraz czy poczekać i sprzedać komplet
agutek - szkoda, że nie zrobiliście chrzcin przed twoją pracą, miałaś wtedy spokojniejszą głowę, więcej czasu
Chcieliśmy, ale nie mogliśmy...chrzestny na dniach wraca dopiero do kraju...
ale Twój niuniek ma długie włosy, normalnie szok
jeśli chodzi o kolejność nabywanych umiejętności to nie do końca to od nas zależy, ktoś już na tym forum, nie pamiętam kto, mówił że w ogóle nie raczkował tylko od razu zaczął chodzić.
np. ja
Co do obcinania włosów to też słyszałam, że do roku się nie obcina, ale dlaczego to nie mam pojęcia
roksi a jak będziesz wysyłac gondolkę? też myślę o opchnięciu, ale nie wiem czy teraz czy poczekać i sprzedać komplet
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BORYSKA I KAROLKA!!!
U nas znowu pada...normalnie wścieknę się...chciałam wyjść na spacer, a pewnie znowu wyjdzie z tego wielkie nic Czy może ktoś zamówić lepszą pogodę?