reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witajcie,

Dziękujemy za życzonka

i buziaczki dla równolatki Wiktorii:-):-):-):-).

Coś się porobiło mojemu Piotrusiowi, bo od dwóch dni nie spi w nocy:no:. Budzi sie ok. 3-ciej i chce się bawić:szok:, nawet nie ma mowy o spaniu, tak gdzies do 5-tej.
Nie spi za dużo w dzień, 2 lub 3 razy (w tym południowa dłuższa drzemka), do tej pory chociaz z tym nie miałam problemu, a teraz załamka:no::no:, nie dość że najpierw w bólach trzeba usypiać:wściekła/y:, to jeszcze pobudka w srodku nocy:no::szok:,

a ja marzyłam o przespaniu całej nocy:baffled:.

reklama
Dzien dobry:-)

buziaczki dla Wiktorii i Piotrusia z okazji ukonczenia 5 miesiecy:-):-)

kasia580 - a w jakich jeszcze miastach ta akademia pampersa bedzie?

malaga :-)

co do zwierzakow to tez uwazam, ze duzo dzieciom daje wychowywanie sie z nimi:tak:
ja mialam w Polsce kotke (niestety musialam ja zostawic, ale mam nadzieje, ze uda mi sie ja tutaj sprowadzic), teraz jest pod opieka mojej siostry, ktora ma malego synka:-)kotka przeprowadzila sie do nich jak maly mial niecaly roczek
i sa najlepszymi kumplami, po prostu sie uwielbiaja:-)on przytula sie do niej, a ona do niego, a najwieksz radosc jest jak kotka przechodzac obok niego musnie go ogonkiem po buzi:-)

Cześć wszystkim (już pisałam na innych wątkach, ale wypada się przywitać na głównym ;-)).

Buziaczki dla 5-miesięczniaków :tak:.

Za nami kolejna kiepska noc. Na szczęście rano babcia wzięła małego na spacer, a ja się mogłam wyspać do 10-tej.
Nie wiem jak ja pójdę do pracy :no:.

wejdx na strone Pampers.pl

a ja mam troche luzu i pisze do was z pracki, chociaż się relaksuje:-)

a za życzonka wszystkim dziekujemy:-D
22 i 23 wrzesnia bedzie w Gdansku:-)to sie wybiore:-)

Aga22 - nie przejmuj sie, tak to juz czasami bywa;-)ja tez jade do Pl, we wtorek:-)i bede z moja mama mieszkala 1,5 miesiaca:szok:a znajac zycie to pewnie po tygodniu bede miala dosyc...

bylam z Olivka na wazeniu i przy okazji zapytalam sie o to jej budzenie nocne
HV powiedziala, ze to prawdopodobnie zabki jej beda szly, a nie dlatego, ze jest glodna i zebym sprobowala ja z powrotem polozyc spac i nie karmic:tak:
i ze spokojnie moge czekac z wprowadzeniem pokarmow stalych az mala skonczy 6 miesiecy, a wrecz powinnam:-)
poza tym Olivka smiala sie i spiewala caly czas i powiedzieli, ze gadula z niej:-D

malaga - ale precyzyjnie okreslony termin starań:-D

w ten weeknd pampers w Krakowie, to najbliżej mnie ale i tak się nie wybieramy, za dużo na głowie teraz

a jak przygoda z niekapkami u waszych skarbów?

reklama
Witam sie dziewczyny ;-)

Agutku poklucilam sie z mama wiesz :-( a w niedziele jade na urlop do Pl :tak: i niewiem juz czy z tego powodu mam sie cieszyc:confused:
nie ma co się martwic też mam zgrzyty z mamą:baffled: szczególnie jeśli chodzi o wychowywanie i karmienie Natalki:baffled: a wczoraj to nawet miałam mega zgrzyt z mężem:sorry2:

Do góry