reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a tak z innej beczki - moje dziecko odkrylo, ze moze sobie samo smoczka umieszczac w buzi:-)smiesznie to wyglada - najpierw badawczo mu sie przyglada, a potem pcha do buzi i sie frustruje, kiedy nie moze trefic wlasciwym koncem:-D

Moja robi tak samo tylko jak nie trafi właściwym końceM to też jest w porządku - ŻUJE DALEJ:-) potrafi tez go znaleźć jak jej wypadnie gdzieś z boku, odchyla sie i bierze go z powrotem do buzi :tak:

reklama
Moja robi tak samo tylko jak nie trafi właściwym końceM to też jest w porządku - ŻUJE DALEJ:-) potrafi tez go znaleźć jak jej wypadnie gdzieś z boku, odchyla sie i bierze go z powrotem do buzi :tak:
A moja córcia już od dawna nie ma problemu ze smoczkiem. Nie tylko potrafi go znaleźć jak leży gdzieś w pobliżu (a jak dalej to też się do niego przysunie), ale bierze go do buzi właściwą stroną. Jak źle go chwyci to nie ma problemu z przełożeniem go w rączkach tak, żeby było dobrze.

Witajcie Dziewczyny

Zamiast cieszyć się ostatnimi dniami wolności (bez pracy) to ja się musiałam grzebać z remontem i tak sobie czas upłynął a jutro do roboty :-:)szok::sick:. Chyba podświadomie mnie ten powrót stresuje bo mnie pikawa boli od popołudnia... Ponad rok nie byłam w pracy nie licząc okazyjnych i nie zawodowych wizyt... MAKABRA!! NIe wiem jak będzie wygladac karmienie, czy się będę urywac godiznę wcześniej czy wyskakiwać w trakcie... Póki co mój mąż będzie z Młodym a od września moi Rodzice.
ŁOMATKOJEDYNA ...co to będzie...:angry:

CZESC MAMUSIE
My dopiero wróciliśmy od teściów. A tam był koszmar. Wiktoria nie potrafi u nich zasnąć i dzisiaj była jazda od 11 non stop ryk , jedyne co pomogło to wózek tak jakby wiedziała że to jej i jest bezpieczna. Jestem zmordowana.
Wika wkłada wszystko do buzi i smoczek sama też sobie wyjmuje i wkłada. A dzisiaj spadła mi miedzy łóżko moje a swoje na chwile ją zostawiłam i tatuś miał zerknąć a ja słyszę ryk, lece zobaczyc co się stało a moja gwiazda zespacerowała z łóżka:-):-) no i zostaw na chwilę dziecko same z tatą:-D:-D teraz się smieje ale jak ją zobaczyłam to się lekko przestraszyłam.

my na chrzciny mamy już wszystko pozałatwiane i teraz tylko czekamy a 03.09 jedziemy w góry:-):-)namówiłam męża i znajomych i pryskamy.
no dobrze dziewczynki jutro do was zajrzę a teraz spadam robić mleko i lece do łóżeczka bo jutro do pracki.

debiutantka- powodzenia jutro w pracusi.

buuuuuu!! :-( a moje bejbe nie chce smoczka.:no: Irytuje sie jak w ogóle jej go daję:zawstydzona/y:. ja jestem smoczkiem ale troche mnie to martwi bo tak duda mamusie i robi sie klopsik niemożliwy a ja nie wiem co mam robić:sick::baffled:

Debiutantko trzymam jutro kciuki. w ogóle was dziewczyny podziwiam. ja szukam job (w poprzedniej podziękowano mi zaraz po macierzyńskim:sorry2::baffled:) ale na pół etatu bo ta moja maluda nie da mi na razie prysnąć na 8 godzin

debiutantko to jeszcze ty do pracy idziesz! Powodzenia dzisiaj :-)

Miłego poniedziałku dziewczyny.
Do nas dzisiaj znowu babcia przychodzi :tak:

My się dołączamy do całusów dla Laury! :-)

Ewelino u nas też brzydko :-( Od rana chmurzy się i obawiam się, że będzie padało.

Uciekam wziąć kąpiel :happy:

reklama
Dzień dobry!
U mnie tez pogoda kiepska, na razie siedzimy w domciu:-( Ale niunia szybko usnęła więc mam czas dla siebie. Wczoraj napisałam posta nie w tym temacie co chciałam, ten odnośnie budzenia się z płaczem.
Przesyłam również całuski dla Laury:tak:

Od jutra mój mąż idzie na urlop na miesiąc więc mam nadzieję, że trochę odeśpie:tak: a niunia pomęczy troche tatusia:blink: a mamusia wyrwie się na zakupki bo sporo przecen w sklepach:tak:

Do góry