reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
zawsze ją tak zostawiam ale mam włączoną nianie na bardzo czuło i słysze jak przełyka:tak:

To co innego :-p

Ja czasem jak oglądam tv i widzę, że mała zaczyna też zerkać to albo ją obracam, albo wyłączam tv. Nie włączam jej, żeby coś samemu zrobić, najwyżej na leżaczku biorę ją do siebie.

Ja czasem jak oglądam tv i widzę, że mała zaczyna też zerkać to albo ją obracam, albo wyłączam tv. Nie włączam jej, żeby coś samemu zrobić, najwyżej na leżaczku biorę ją do siebie.

ja robie tak samo, jak mam zrobić obiad to kładę małą do fotelika i jest razem ze mną a w ciągu dnia tv jest wyłączony.

Dzień dobry!!!
Wikoria nie dała mi dzisiaj dłużej pospać, ale za to spała od 22. Niedługo trzeba będzie się szykować na wyjazd do teściów ale dzisiaj tylko na obiad- a właściwie to od dzisiaj, bo postanowiłam że weekendowe wyprawy do teściów sie skończyły, teraz bedą niedzielne obiadki. A później jedziemy do kuzynki M dać ostatnie zaproszenie na chrzciny. Strasznie mi sie nie chce tam jechać bo dziewczyna ma nas ewidentnie w d****. Pożyczyła kaske od mojego M i przez 3 lata ani grosza nie oddała a teraz to nawet zadzwonić nie potrafi i zapytać jak się żyje.
Dziewczynki ja za 4 dni wracam do pracy, teraz zaczynam sie cieszyć, bo wiem że Wiktoria jest zostawiana pod dobrą opieką i nic jej nie bedzie,a ja jak wróce o 16 to spokojnie z nią wyjdę na spacer i będziemy miały 2 godziny tylko dla siebie.
No dobrze, ide jeszcze do łóżeczka poleniuchować. Do wieczorka Mamusie- MIŁEJ NIEDZIELI.:-):-):-)

witam z rana:-)
my tez sobie nie pospalysmy dzisiaj:no:
ja nie pozwalam malej ogladac tv, jak siedzimy niedaleko i odwraca glowe to ustawiam ja tak, zeby nie mogla patrzec:-)
fajne kilka dni mamy przed soba - maz ma wolne, tylko wieczorami na kurs bedzie chodzil, wiec spedzimy ze soba troche czasu:-)i chociaz urodziny mam dopiero za 10 dni to dostalam juz wczoraj prezencik:-)

Dzień Dobry:-) ale u mnie chyba nie do końca dobry:wściekła/y: od wczoraj wieczorem jestem chora:sick: ja jakoś dam rade tylko martwie się by mała się nie zaraziła:-( czy któras z was była przeziębiona przy dzidziusiu:confused: bo ja narazi starm się małej nie całować:-( dzisiaj mąż jest w domu to się Natalką zajmnie no ale jutro to już ja musze:-(
młoda spała dzisiaj do 8:-)

reklama
roksi - ja bylam przeziebiona, i to tak solidnie, i malej nic nie bylo:tak:ale to w sumie co innego, bo ona z moim mlekiem dostawala przeciwciala, ktore wytwarzal moj organizm
wiec moze na wszelki wypadek nie caluj Natalci i myj czesto rece, zeby nie przeniesc zarazkow
no i zdrowka zycze:-)

Do góry