reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
aha a co do podusi to ja mam ,ale taka naprawde plaska:tak:wiec niewiem nawet czy mozna to nazwac poduszka :-D;-)

teraz to juz naprawde sie zegnam do jutra :-) (A raczej do dzis rano ;-):-D)

Dzień Dobry:-)

Dziewczyny, mam pytanko .;-)
Czy jak wasze dzieciaczki usypiają ze smokiem to im od razu wyciągacie z buzi czy nie?
moja zazwyczaj go wypluwa:tak: przy wieczornym zasypianiu jak dostaje butle to trzyma ją sobie sama a jak wracam do pokoju po 10 minutach to butla lezy obok pusta a mała śpi:tak: częściej smok nam potrzebny przy usypianiu popołudniu

Ale nóżki są wtedy w górze? U nas jeździ babka Buzzem i właśnie dzisiaj obserwowałam jak jej dziecko sobie spało. Tak jakby w foteliku samochodowym.

Z tego co wiem to właśnie tak to wygląda.

Dziewczyny, mam pytanko .;-)
Czy jak wasze dzieciaczki usypiają ze smokiem to im od razu wyciągacie z buzi czy nie?

Staram się wyciągać, ale mała często się przebudza i znowu się go domaga. Jak uśnie porządnie to sama wypluje, ale w trakcie nocy jeszcze czasem zaczyna marudzić i muszę znowu podać jej smoczka.

Dzień Dobry:-)

moja zazwyczaj go wypluwa:tak: przy wieczornym zasypianiu jak dostaje butle to trzyma ją sobie sama a jak wracam do pokoju po 10 minutach to butla lezy obok pusta a mała śpi:tak: częściej smok nam potrzebny przy usypianiu popołudniu

roksi fajnie, że Natalia sama trzyma butlę, ale nie powinna zostawać podczas jedzenia sama :no: Trochę to niebezpieczne.

blueberry buziaki dla synka pięciomieisięczniaka :-)

dziewczyny
wiem ze nie powinnam ale pozwalam Tristanowi pare minut pogapic sie na baje w TV
zwyrodniala ze mnie mama
ale on sie smieje i cieszy i uspokaja.
moj niunie nie trzyma sam butli szczegolnie jak jest pelna
jak ma juz koncowke to owszem ale taka cala pelna to nie.
brawo dla Natalci

dziewczyny
wiem ze nie powinnam ale pozwalam Tristanowi pare minut pogapic sie na baje w TV
zwyrodniala ze mnie mama
brawo dla Natalci

Miloku ja niestety też czasami włanczam mojej Madzi tv jak chcę coś zrobić w domu:-( Ale nastawiam zawsze kanał przyrodniczy albo jak najmniej migający (głównie bez reklam) bo to ma zły wpływ na dziecko. A potrafi nawet pół godziny patrzeć się w tv:szok:

Miloku ja niestety też czasami włanczam mojej Madzi tv jak chcę coś zrobić w domu:-( Ale nastawiam zawsze kanał przyrodniczy albo jak najmniej migający (głównie bez reklam) bo to ma zły wpływ na dziecko. A potrafi nawet pół godziny patrzeć się w tv:szok:

ja nastawiam teletubisie albo strazak sam, albo listonosz Pat. mam zestaw 20 takich bajeczek a niunkowi najbardziej sie podoba jak spiewaja. ale sprubuje tez przyrodniczy

acha a co smoczkow to mamy ale zaraz jaj zasypia to wypluwa.

Dzien Dobry :-)
dziewczyny
zwyrodniala ze mnie mama
brawo dla Natalci

ja tez wlaczam malej nieraz tv :tak:ale bajeczki :tak:;-):-D

reklama
roksi fajnie, że Natalia sama trzyma butlę, ale nie powinna zostawać podczas jedzenia sama :no: Trochę to niebezpieczne.
zawsze ją tak zostawiam ale mam włączoną nianie na bardzo czuło i słysze jak przełyka:tak:

dziewczyny
zwyrodniala ze mnie mama
brawo dla Natalci
dziękujemy:-) ja tez pozwalam Natalci troszke pooglądać tv:rolleyes: szczególnie rano włączam jej mini mini i jeszcze sobie śpie z 20minut:zawstydzona/y:

Do góry