reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witajcie Kobietki!!!

Wczoraj wróciliśmy. Zosia bardzo grzeczna, górskie powietrze jej służy:-)
Odpoczęliśmy sobie, pochodzili po górach, było cudownie.
Powiem Wam tak jako ciekawostkę, że wózeczki mutsy przeważały na szlakach i na mieście, oprócz tego jeszcze x landery, jane i quinny.

A co tu się działo przez te dni? jakieś nowe osiągnięcia Marcowiątek???

Dziewczyny,
Mam wielka prosbe:pomozcie mi znalezc dobry wozek spacerowke zeby:
1. mial skretne, pompowane kola
2. mozna byloby ewentualnie doczepic do niego kiedys gondolke
(ale niekoniecznie)
3. rozkladal sie do pozycji lezacej(nie pollezacej)
4. nie byl chorendalnie drogi
5. byl w miare lekki(wiem,ze przy pompowanych kolach to raczej niemozliwe, ale moze...)
6. mial przekladana raczke
7. stabilny podnozek
8. no i ladnie wygladajacy

moze slyszalyscie o takim bo moj deltim mnie wkurza i mysle nad sprzedaniem go a kupieniem czegos innego.
Pozdrawiam Was z ranca;-)

Raczej żadna spacerówka nie rozkłada się zupełnie na płasko. Zawsze jest minimalny kąt nachylenia.
Z wózków na pompowanych kołach a w miarę lekkich to chyba można polecić Quinny Buzz.

Kupiłam dzisiaj córci strój na chrzest i mam to wreszcie z głowy. Nie wiem tylko czy czapeczka nie jest za mała - była w komplecie z sukienką - ale to najwyżej coś dokupię jeszcze w razie czego. Najlepsze jest to, że kupiłam wszystko (sukienka, majtusie, rajstopki, buciki, czapeczka, sweterek) w cenie jednej sukienki w tym typowym stylu na chrzciny "falbanki, kwiatki, cuda" ;-)

malaga tutaj jakieś info o temperaturach

Portal Farmaceutyczno - Medyczny
Dzięki, poczytam :tak: Przyda się na pewno :tak:

mojej Natalce troszkę się uszka podwijają:baffled:
Piotrkowi tak się podwijały, zdejmował opaskę jednym ruchem ręki i w rezultacie ma teraz kłapciaki :-p Jak będzie kiedyś narzekał, to powiem, że ja się starałam jakoś temu zaradzić i na dowód pokażę mu zdjęcia w opasce :-D

MALAGA- gratulacje z okazji rocznicy ślubu:tak:
Dziękuję :-)

Dziewczyny czy wasze dziecki maja poduszke w łóżeczku:confused: bo ja włożyłam Natalce ale nie wiem czy nie za wcześnie:confused:

Ja nie wkładam poduszeczki bo wyczytałam, że jak dziecko leży na płasko to wydzielina z noska nie zalega tylko spływa i jest wydalana. Nosek powinien być dobrze czyszczony i nawilżany bo to zapobiega zapaleniu ucha.

Dzieki dziewczyny za pomoc z wozkiem!!!poogladalam poczytalam i chyba cosik kupie!

O tej wydzielinie nie slyszalam!:szok:zaraz wyciagam poduche!

reklama
dziewczyny, nie macie jakiś namiarów na kwatery w Zakpocu lub Kościelisku?? chcemy jechać z M i córeczką we wrześniu i oblać nasze urodzinki:-):-)

Do góry