Magdakap ja też odstawilam żelazo, ale za to wzmocniła mnie bardzo pokrzywa, taka z torebki jak inne ziółka. Już nie jestem taka blada i trochę mam więcej siły. Polecam.
Świetnie:-) wypróbuję

A co jeszcze pijecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magdakap ja też odstawilam żelazo, ale za to wzmocniła mnie bardzo pokrzywa, taka z torebki jak inne ziółka. Już nie jestem taka blada i trochę mam więcej siły. Polecam.
Dobre, ja też odczuwam cos takiego czasamido tego tej nocy jak karmiłam małego miałam zawroty głowy
Ogólnie jestem słabiak;-)
Z racji odstawienia nabiału zakupiłam wapń by uzupełnić niedobory no i łykam jeszcze prenatal. Ze szpitala wyszłam z anemią ale żelazo odstawiłam bo bardzo prawdopodobne, że mały miał problemy właśnie w związku z tymi tabletkami![]()
Musimy dbać o siebie by mieć siłę do naszych małych terrorystów;-) :-) mój dał mi dziś w kość;-) ani przez chwilę nie leżał w łóżeczku, jak nie spacer to rączki i prężenie i płaczciekawa jestem jaka będzie noc
zaraz idę spać, dobrej nocy mamusie:-)
Świetnie:-) wypróbujędzięki kamilas.
A co jeszcze pijecie?
Na tej herbatce Krugera nie pisze ile razy dziennie można, więc ja nawet 3-4 dziennie wypijamJa piję herbatę koperkową (położna dzisiaj powiedziała, żeby nie pić jej na raz tylko przez cały dzień popijać, bo inaczej dzidziuś dostanie ją w jednorazowej dawce i nie bardzo mu to pomoże),