reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry!!
My już na nóżkach, bo Wiktoria spała od 21 do 7 rano i nie obudziła sie o północy na jedzenie, wiec o 7 dostała swoją upragnioną butlę bo brzuszek był puściutki:-):-) ale mama sie za to wyspala za wszystkie czasy.

u nas pogoda do kity, wieje,zimno i jakoś tak szaro wiec bierzemy autko od tatusia i pojedziemy do kumpeli i jej synka który ma 1,5 roku i strasznie lubi przytulac i całować po czole Wiktorie- a my boki zrywamy.

musze dzisiaj obniżyć poziom w łóżeczku, bo ten najwyższy jest już niebezpieczny- pan tatuś bedzie miał robote

no dobrze ide robic śniadanko:-)

reklama
Dzień dobry!!
My już na nóżkach, bo Wiktoria spała od 21 do 7 rano i nie obudziła sie o północy na jedzenie, wiec o 7 dostała swoją upragnioną butlę bo brzuszek był puściutki:-):-) ale mama sie za to wyspala za wszystkie czasy.
Moje dziecko zawsze wstaje o 7-mej. Tej nocy spał od 20:00 do 3:30. Uważam to za sukces :-).

jeszcze my przesylamy spoznione buziolki dlaochanych 4 miesieczniakow:-) spoZnione ale szczere:tak:
mielismy troche dluzsza awarie kompa , ale juz jest oki
u nas pada wieje i brzydkojest blee
a my tylko jeszcze para dni u mamusi siedzimy
tak mi dziadki synka rozbesteili ze az sie boje z nim sama zostac
od czego moga zrobic sioe plesniawki i jak wygladaja?

moj niuniek tez ostatnio do 3.30 tylko wytrzymyje a ja nie przytomna chodze . o tylko dobrze ze rano rodzice go przejmuja a ja moge jescze zamknac oko ale to juz nie to samo jak fikam z maluchem od paru godzin. san przerywany mi nie sluzy:-D

moj niuniek tez ostatnio do 3.30 tylko wytrzymyje a ja nie przytomna chodze . o tylko dobrze ze rano rodzice go przejmuja a ja moge jescze zamknac oko ale to juz nie to samo jak fikam z maluchem od paru godzin. san przerywany mi nie sluzy:-D
Ale mój młody zje i śpi dalej do 7-mej na szczęście :-). Chodziło mi o to, że spał tyle bez jedzenia.

Ale mój młody zje i śpi dalej do 7-mej na szczęście :-). Chodziło mi o to, że spał tyle bez jedzenia.
mojemu cos padlo na nosek i bawic sie chce i nie w glowie mu spanie
dzisiaj tez sie tak obudzil i jest 9 a on dopiero zasnal. prubowalalm go ululac to go takie nerwy braly ze szok .

no i nadal mam bunt jedzeniowy . strajk glodowy ciagle sie zaostrza:szok:
wczoraj przez caly dzien zjadl 110 ml mleka i 20 zupki i 3 flipsy a i jeszcze 100 ml soku marchwiowego.zapycham go chociaz sokami zeby brzusio nie byl pusty.:-(

dzien dobry:-)
jak to życzenia dla 4 miesięczniaków:szok: jak Piotrus i Tristanek mają już 5 miesięcy:-)
ciekawe co słychać u martencji Kaerolinka ma już 7 miesięcy:szok::tak:

reklama
Do góry