reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Mój młody już śpi na szczęście. W dzień też ze spaniem nie jest tak najgorzej, poza tym że się buntuje jak go kładę. Ale jak nie śpi, to jest masakra.
M
miloku
Gość
wlasnie mialam wam sie zalic ze moj Tristan nieznosny jest strasznei od paru dni ale widze ze to nie tylko nasz problem
to naprawde pocieszajace
ewelinko dziekujemy za zyczonka , tristan przesyla buziaki:-)
to naprawde pocieszajace
ewelinko dziekujemy za zyczonka , tristan przesyla buziaki:-)
ewa0381
Fanka BB :)
Ja na szczęście nie mam na co narzekać. Wiktoria w dzień mało śpi, ale za dużo nie marudzi przed snem. Ostatnio nawet obywa się bez marudzenia. W dzień przeważnie pada ze zmęczenia - noszona na rękach, a wieczorem kąpię ją po 20ej i o 21ej kładę do łóżka, nakarmię i sama usypia. Oby znów jej się nie zmieniło.
malaga
Fanka BB :)
Dziękuję :-) A Madzia to śliczna dziewczynka :-) Rosną, rosną nam dzieciaczki jak na drożdżachMalaga- piąty miesiączek już skończył twój synek. To cudownie. Szybko nam dzieciaczki rosną
Śliczny chłopczyk
Dziękujemy i również gratulujemymalaga , magdakap, gratulacje dla naszych pieciomiesieczniakow:-):-)
Dobrepo trzecie: byliśmy w Licheniu (dużo sobie obecuje po tej wizycie, Piotruś będzie teraz grzeczniutki, jak nikt :-)), ale tak w sumie to koszmar, nie ma nigdzie podjazdów dla wózków, oprócz jednego pod główne drzwi bazyliki i windy, tylko się z mężem umęczyliśmy, ale Piotruś drogę zniósł bardzo dobrze;-) ,
A mój niuniuś dziś był przekochany Śmiał się cały czas, gadał, był bardzo grzeczny - bez problemu wytrzymał 4 godziny w poczekalni w kolejce do ortopedy
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Boże, co za dramat... Teraz to się cieszę, że nas pediatra nie wysłał do ortopedy.A mój niuniuś dziś był przekochany Śmiał się cały czas, gadał, był bardzo grzeczny - bez problemu wytrzymał 4 godziny w poczekalni w kolejce do ortopedy
A
Agutek
Gość
Witajcie :-)
U nas od rana leje, spaceru nie będzie. Muszę więc wziąć za sprzątanie, gotowanie obiadu (czy któraś ma pomysł co można zrobić z łopatki? ) a potem może książkę poczytam? Ostatnio jedna mnie wciągnęła (zaczęłam ją czytać jak leżałam na patologii, ale byłam tak rozdrażniona i rozkojarzona wtedy, że nic nie docierało do mnie z tych stron, które przeczytałam...zatem zaczęłam od nowa )
NIe gadaj 4h czekaliście? Paranoja :sick:
U nas umawiają na konkretną godzinę, przychodzisz, wchodzisz, wychodzisz. Ekspres normalnie
miloku dla Tristanka też buziaki (troszkę spóźnione ) z okazji ukończenia 5 miesiąca :-)
Nam wczoraj plan dnia jakoś tak się pozmieniał, że przesunęło nam się na zbyt późno jedno karmienie...efektem tego było pójście spać córci już o 18.50 Spała do 7.30 :-)
U nas od rana leje, spaceru nie będzie. Muszę więc wziąć za sprzątanie, gotowanie obiadu (czy któraś ma pomysł co można zrobić z łopatki? ) a potem może książkę poczytam? Ostatnio jedna mnie wciągnęła (zaczęłam ją czytać jak leżałam na patologii, ale byłam tak rozdrażniona i rozkojarzona wtedy, że nic nie docierało do mnie z tych stron, które przeczytałam...zatem zaczęłam od nowa )
bez problemu wytrzymał 4 godziny w poczekalni w kolejce do ortopedy
NIe gadaj 4h czekaliście? Paranoja :sick:
U nas umawiają na konkretną godzinę, przychodzisz, wchodzisz, wychodzisz. Ekspres normalnie
miloku dla Tristanka też buziaki (troszkę spóźnione ) z okazji ukończenia 5 miesiąca :-)
Nam wczoraj plan dnia jakoś tak się pozmieniał, że przesunęło nam się na zbyt późno jedno karmienie...efektem tego było pójście spać córci już o 18.50 Spała do 7.30 :-)
elahar
mama Madzi
Agutek czy ty karmisz w dzień jakoś regularnie? Bo twoje dziecko ładnie śpi. Ja niedługo wprowadzam pierwszą kaszkę więc może też w nocy Madzia będzie spała. Na razie dalej mam pobudki co półtorej godziny.:-(
reklama
Dzień dobry!!!
Moja młoda zostanie chyba śpiewaczką operową- piszcy jak cholera uszy to niedługo mi nie wyrobią.
U nas jeszcze nie pada, ale pogoda nieciekawa.
agutek- dzisiaj zrobiłam tak jak ty i dałam Wice kaszkę rano, na śniadanko, zobaczymy czy zrobi kupkę??
elahar- ja karmię Wiktorię co 4 godziny, o 8,12,16,20 i 24 i od 24 śpi do 8 rano
Moja młoda zostanie chyba śpiewaczką operową- piszcy jak cholera uszy to niedługo mi nie wyrobią.
U nas jeszcze nie pada, ale pogoda nieciekawa.
agutek- dzisiaj zrobiłam tak jak ty i dałam Wice kaszkę rano, na śniadanko, zobaczymy czy zrobi kupkę??
elahar- ja karmię Wiktorię co 4 godziny, o 8,12,16,20 i 24 i od 24 śpi do 8 rano