reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ooo widzę, że wszystkie mamy ten sam problem - pocieszające:-D, tata wziął na spacer a ja chwilkę odpocznę

reklama
wlasnie mialam wam sie zalic ze moj Tristan nieznosny jest strasznei od paru dni ale widze ze to nie tylko nasz problem :tak:
to naprawde pocieszajace
ewelinko dziekujemy za zyczonka , tristan przesyla buziaki:-)

Ja na szczęście nie mam na co narzekać. Wiktoria w dzień mało śpi, ale za dużo nie marudzi przed snem. Ostatnio nawet obywa się bez marudzenia. W dzień przeważnie pada ze zmęczenia - noszona na rękach, a wieczorem kąpię ją po 20ej i o 21ej kładę do łóżka, nakarmię i sama usypia. Oby znów jej się nie zmieniło.

Malaga- piąty miesiączek już skończył twój synek. To cudownie. Szybko nam dzieciaczki rosną:tak:
Śliczny chłopczyk:tak:
Dziękuję :-) A Madzia to śliczna dziewczynka :-) Rosną, rosną nam dzieciaczki jak na drożdżach :-D

malaga , magdakap, gratulacje dla naszych pieciomiesieczniakow:-):-)
Dziękujemy i również gratulujemy :-D

po trzecie: byliśmy w Licheniu:szok: (dużo sobie obecuje po tej wizycie, Piotruś będzie teraz grzeczniutki, jak nikt :-)), ale tak w sumie to koszmar, nie ma nigdzie podjazdów dla wózków, oprócz jednego pod główne drzwi bazyliki i windy, tylko się z mężem umęczyliśmy, ale Piotruś drogę zniósł bardzo dobrze;-) ,
Dobre :-D:laugh2:

A mój niuniuś dziś był przekochany :tak: Śmiał się cały czas, gadał, był bardzo grzeczny - bez problemu wytrzymał 4 godziny w poczekalni w kolejce do ortopedy :eek::hmm:

Całuski dla 5 miesięczniaków!!!!!!!!!!!!

A Wiktoria to dzisiaj przeszła samą siebie, w dzień mało spała za to piszczała strasznie, jutro to chyba stopery kupie bo uszy mnie aż bolą.

Witajcie :-)

U nas od rana leje, spaceru nie będzie. Muszę więc wziąć za sprzątanie, gotowanie obiadu (czy któraś ma pomysł co można zrobić z łopatki? :sorry2:) a potem może książkę poczytam? Ostatnio jedna mnie wciągnęła (zaczęłam ją czytać jak leżałam na patologii, ale byłam tak rozdrażniona i rozkojarzona wtedy, że nic nie docierało do mnie z tych stron, które przeczytałam...zatem zaczęłam od nowa :-D)

bez problemu wytrzymał 4 godziny w poczekalni w kolejce do ortopedy :eek::hmm:

NIe gadaj :szok: 4h czekaliście? Paranoja :sick:
U nas umawiają na konkretną godzinę, przychodzisz, wchodzisz, wychodzisz. Ekspres normalnie :happy2:

miloku dla Tristanka też buziaki (troszkę spóźnione :sorry2:) z okazji ukończenia 5 miesiąca :-)

Nam wczoraj plan dnia jakoś tak się pozmieniał, że przesunęło nam się na zbyt późno jedno karmienie...efektem tego było pójście spać córci już o 18.50 :-p Spała do 7.30 :-)

reklama
Dzień dobry!!!
Moja młoda zostanie chyba śpiewaczką operową- piszcy jak cholera uszy to niedługo mi nie wyrobią.
U nas jeszcze nie pada, ale pogoda nieciekawa.
agutek- dzisiaj zrobiłam tak jak ty i dałam Wice kaszkę rano, na śniadanko, zobaczymy czy zrobi kupkę??
elahar- ja karmię Wiktorię co 4 godziny, o 8,12,16,20 i 24 i od 24 śpi do 8 rano

Do góry