reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
ja tak tylko na sekunde:-) mojej córce wyszedł pierwszy ząbek:-) dwójka górna po lewej stronie:-)
Gratulacje :-D

Roksi a wogole to kto pierwszy go zauwarzyl?? bo u nas jset taka tradycja ,ze jak np mama zobaczy pierwsza 1 zabka to tata musi zrobic jej prezent:tak:lub na odwrot:tak::-D...niewiem czy Wy tez macie taka tradycje...??:-)
U nas nie ma, ale podoba mi się :-p:-D

Czy wasz dzieci głośno mlaskają?
Tak :-)

Cytat:
Napisał Agutek
Czy wasz dzieci głośno mlaskają?

Tak :-)

:-)
Moja ostatnio co chwilę...prawie tak jak się robi odgłos kopyt konia :rofl2: Przedwczoraj w nocy obudziła się jakoś koło 2 i zaczęła to robić. Ja jej smoka, a ona wypluwała i na nowo mlaskała :eek: Nie szło spać tak głośno to robiła i zastanawiam się po co to robiła :sorry2:

malaga buziaki dla Piotrka z okazji ukończenia 5 miesiąca życia :-)

Malaga- piąty miesiączek już skończył twój synek. To cudownie. Szybko nam dzieciaczki rosną:tak:
Śliczny chłopczyk:tak:

malaga , magdakap, gratulacje dla naszych pieciomiesieczniakow:-):-)

roksi gratuluje zabka:tak::tak:
niunio lezy i piszczy az uszy bola . trenuje swoje struny glosowe chyba bo nieziemskie dzwieki z siebie wydaje:-D:-D:-D

Dzień Dobry,

Ja tylko na chwilkę,

po pierwsze : gratulacje dla chłopaków Tristanka i Piotrusia z okazji 5 miesiąca życia :-)
po drugie: gratulacje dla Natalki z okazji pierwszego zęba:-D
po trzecie: byliśmy w Licheniu:szok: (dużo sobie obecuje po tej wizycie, Piotruś będzie teraz grzeczniutki, jak nikt :-)), ale tak w sumie to koszmar, nie ma nigdzie podjazdów dla wózków, oprócz jednego pod główne drzwi bazyliki i windy, tylko się z mężem umęczyliśmy, ale Piotruś drogę zniósł bardzo dobrze;-) ,

pa, pa,

reklama
Wymiękam...nie wiem czy zęby czy co ale tak źle to jeszcze nie było. Nawet u babci nie zostanie na chwilę, masakra.

Do góry