reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Ostatnia edycja:
100lat Zuziu, rośnij zdrowo ;-)
agatulka jestem Magda, a nie Marta ;-)

a co mnei podkusiło tą Martą wybacz

blue my jak wyszliuśmy ok 10-11 na taras tak weszliśmy z powrotem do domu na stałe po 19, na wiadomości... mój młody dziś kosił, sadził kwiatki z babcią, mył taras, jeszcze zdążył odwieść mojego kuzyna z moją siostrą na lotnisko do Balic... cały dzień na polu....

dziewczyny a co myślicie o tym Wielofunkcyjna trampolina - piaskownica - basenik ... - Dla dzieci ?

Magda to ty do Krakowa masz blisko a my sie jeszcze nie spotkałysmy
musimy z Bluu sie zgadac i spotkanko zrobić maluchów Marcowych :))))

b fajna trampolina oczywiście jak się ma ogródek a wiem że ty masz to się na pank przyda

Ostatnia edycja:
hej,
dzieci zakatarzone, w dodatku u nas pada:baffled: od dziś jestem na wychowawczym i taki mnie depresyjny nastrój naszedł:baffled:
Magda, a ta trampolina bez zabezpieczenia chyba jest:confused: ja bym się bała mojego na taką puścić, bo on skacze jak wariat:szok: z drugiej strony te otoczone siatką to ok 800 zł kosztują:szok:

hejka... wycofuję sie z tej trampoliny, dopatrzyłam ją też na allegro i okazuje się być małą trampoliną, jak na tą kaskę... także jednak nie, ale mam juz inne rzeczy upatrzone za mniejszą kwotę niż ta trampolina. O, np coś takiego:
BASEN OCEAN, FONTANNA ,RAMPA+ PILKI 241cm! BESTWAY (1010093109) - Aukcje internetowe Allegro albo:
BASEN RODZINNY PROSTOKAT ! 262cm ! INTEX 56483 (1009863481) - Aukcje internetowe Allegro lub:
BASEN OCEAN, FONTANNA ,RAMPA+ PILKI 241cm! BESTWAY (1010093109) - Aukcje internetowe Allegro albo coś takiego:
PLAC ZABAW- AUTKO GARBUS + PIŁECZKI -KURIER - HIT (1004490272) - Aukcje internetowe Allegro a to kupię na pewno młodemu, bo on musi mieć to, co my, jak kosi, a nie jakieś tam imitacje:-D :REWELACYJNA KOSIARKA DO TRAWY MOCHTOYS POLSKA (1002619403) - Aukcje internetowe Allegro
Agatko nie mam aż tak blisko, jakieś 2 godz pociągiem, które jeżdżą jak chcą... :-D

Ostatnia edycja:
Hej

Okazalo się, że w tym przedszkolu do którego chciałam zapisać Karola będzie utworzona dodatkowa grupa, więc jest jeszcze jakaś szansa, że jednak go przyjmą.

A dzisiaj byłam z Adasiem u pediatry w Luxmedzie i stwierdziła, że ma wzmożone napięcie mięśniowe i asymetrię. Jak nie urok, to sraczka :crazy:.

Hej

Okazalo się, że w tym przedszkolu do którego chciałam zapisać Karola będzie utworzona dodatkowa grupa, więc jest jeszcze jakaś szansa, że jednak go przyjmą.

A dzisiaj byłam z Adasiem u pediatry w Luxmedzie i stwierdziła, że ma wzmożone napięcie mięśniowe i asymetrię. Jak nie urok, to sraczka :crazy:.
ja bym sie jeszcze z innym lekarzem skonsultowała... chyba....

Magda ten Basen ma byc jako atrakcja tylko dla małego czy rodzinny???
bo ak tylko dla dzieci to ten 1 jest bardzo fajny choć powiem ci że moje to mają wielka frajde ze zwykłego hipermarketowego basenu który im służy na wsi juz 2 lata zero dziur sama jestem w szoku

Bluu a zlecił wam coś jeszcze dodatkowe usg ??

reklama
Agatulka, USG bioderek mamy zrobić, ale to inna historia. Nie byłam jeszcze na USG, tylko na wizycie u pediatry. Kazała przyjść za 3 tygodnie i wtedy zobaczy, czy to się samo cofa, a jeżeli nie, to nas ma skierować na rehabilitację. Ale jeżeli tak będzie, to na pewno będę jeszcze z kimś konsultować.

Do góry