reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A pamiętacie z TV historię małej Róży? mój M do dziś jak widzi bałagan to mówi: " Anka sprzątaj bo nam dzieci zabiora":szok: może to i mało śmieszne, raczej tragiczne, ale ja tam wolę się z dziećmi pobawić niż mieć dom na błysk:tak: ja nie pamiętam żeby mama się ze mną lalkami bawiła, ale pamiętam że chodziła i się złościła, że musi ciągle po nas sprzątać, prać etc. Ja ponoć mam charakter po jednej z babć, która jedno rozgrzebała, zostawiła i poszła robić co innego, zawsze obiad przypaliła i w piecu jej zgasło:-D dobrze że nie mamy pieca:-D

reklama
a ja z innej beczki:-(
Piotrus jednak złapał ode mnie tego wirusa:-(, biegunka, wymioty, aż z mam stracha, teraz sie uspokoiło, chyba smecta zadziałała bo kupy nie było od 19,
teraz spi spokojnie, umęczony był bardzo,

dzięki dziewczyny, dziś juz lepiej,chociaz przed południem był ostry kryzys i zawołałam lekarza do domu, stwierdził,że mały juz ma oznaki odwodnienia, ale juz nie wymiotuje i biegunka minęła,wiec chyba bedzie lepiej

cześć dzewczyny, dawno nie pisałam, ale jakos czasu i weny brakuje...
czytam was na bieżąco, także wszystko wiem hehe;-)
u nas zaczyna sie drugie w krótkim czasie przeziębienie, choć mam nadzieję, że to tylko taki kaszelek z poprzedniego niedoleczonego przeziębienia ;-)
Ewelinka zdrówka dla Ciebie i małego ;-)
mam pytanie do dziewczyn, które teraz są, albo niedawno były na macierzyńskim, ile on teraz wynosi i kto płaci ?

reklama
Do góry