A pamiętacie z TV historię małej Róży? mój M do dziś jak widzi bałagan to mówi: " Anka sprzątaj bo nam dzieci zabiora" może to i mało śmieszne, raczej tragiczne, ale ja tam wolę się z dziećmi pobawić niż mieć dom na błysk ja nie pamiętam żeby mama się ze mną lalkami bawiła, ale pamiętam że chodziła i się złościła, że musi ciągle po nas sprzątać, prać etc. Ja ponoć mam charakter po jednej z babć, która jedno rozgrzebała, zostawiła i poszła robić co innego, zawsze obiad przypaliła i w piecu jej zgasło dobrze że nie mamy pieca
reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
a ja z innej beczki:-(
Piotrus jednak złapał ode mnie tego wirusa:-(, biegunka, wymioty, aż z mam stracha, teraz sie uspokoiło, chyba smecta zadziałała bo kupy nie było od 19,
teraz spi spokojnie, umęczony był bardzo,
Piotrus jednak złapał ode mnie tego wirusa:-(, biegunka, wymioty, aż z mam stracha, teraz sie uspokoiło, chyba smecta zadziałała bo kupy nie było od 19,
teraz spi spokojnie, umęczony był bardzo,
Sandi
zdrówka dla Piotrusia, oby szybko mu minęło:
Ewelina z Bydgoszczy
dzięki dziewczyny, dziś juz lepiej,chociaz przed południem był ostry kryzys i zawołałam lekarza do domu, stwierdził,że mały juz ma oznaki odwodnienia, ale juz nie wymiotuje i biegunka minęła,wiec chyba bedzie lepiej
magdajucha
mamunia Krzysiunia
cześć dzewczyny, dawno nie pisałam, ale jakos czasu i weny brakuje...
czytam was na bieżąco, także wszystko wiem hehe;-)
u nas zaczyna sie drugie w krótkim czasie przeziębienie, choć mam nadzieję, że to tylko taki kaszelek z poprzedniego niedoleczonego przeziębienia ;-)
Ewelinka zdrówka dla Ciebie i małego ;-)
mam pytanie do dziewczyn, które teraz są, albo niedawno były na macierzyńskim, ile on teraz wynosi i kto płaci ?
czytam was na bieżąco, także wszystko wiem hehe;-)
u nas zaczyna sie drugie w krótkim czasie przeziębienie, choć mam nadzieję, że to tylko taki kaszelek z poprzedniego niedoleczonego przeziębienia ;-)
Ewelinka zdrówka dla Ciebie i małego ;-)
mam pytanie do dziewczyn, które teraz są, albo niedawno były na macierzyńskim, ile on teraz wynosi i kto płaci ?
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ale chodzi ci o wysokość zasiłku, czy jak długo trwa?mam pytanie do dziewczyn, które teraz są, albo niedawno były na macierzyńskim, ile on teraz wynosi i kto płaci ?
Ewelina, zdrówka wam życzę. Biedny Piotruś :-(
magdajucha
mamunia Krzysiunia
o wysokość, o wysokość ;-) jak długo trwa to wiem;-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A to w tej kwestii się nic nie zmieniło - 100% średniego wynagrodzenia z ostatnich 12 miesięcy, a płaci pracodawca, chyba że firma zatrudnia do 20 pracowników, to wtedy bezpośrednio ZUS.
reklama
magdajucha
mamunia Krzysiunia
dzięki, blue