reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam po weekendzie
sobota szybko zeszła bo były zakupy Junior bucików nei miał bo juz nie będzie w zimowcach chodził
potem był mały torcik dmuchanie świeczki musi być imperza będzie w Święta
a od dziś mam urlop ale kurcze Zuza rozłozyła sie lekko na oskrzelka wchodzi więc od jutra obu będe mieć bo brak kogoś by Maksa zaprowadził obym wieczorami coś zrobiła uszykowała i posprzatała

reklama
sto lat dla Piotrusia:tak::-)
Ignaś został "wujkiem":-D
jego krewetka miała jajka i w nocy wykluły się małe:tak: teraz mamy bojowe zadanie żeby je dobrze karmić i wymieniać wodę coby przeżyły:confused:
zmykamy na spacer

Załączniki

• maluchy..jpg
    maluchy..jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 26
Witam:-)
a ja wczoraj byłam u fryzjera z Majcią:tak: tzn ja się farbowałam i obcinałam a malutka grzecznie siedziała mi na kolanach:tak: a jak usłyszała dźwięk suszarki to odpłynęła:-D
niespodzianka w podziemiach;-)

sto lat dla Piotrusia:tak::-)
Ignaś został "wujkiem":-D
jego krewetka miała jajka i w nocy wykluły się małe:tak: teraz mamy bojowe zadanie żeby je dobrze karmić i wymieniać wodę coby przeżyły:confused:
zmykamy na spacer

wójkiem powiadasz
i jak idzie wam dbanie o maluchy ???

my również Maksowi życzymy sto lat....
mam sentyment do tego imienia, bo mam wujka Maksa i Krzyś też miał być Maksem... ;)

u nas była walka o imię hehehehh
ja chciałam Mateusz mąz Maksymilian
ja miaąłm obawy bo mi się lekko kojarzy z psim imieniem Maks ale przeszło mi a Mateusz jest na 2

Witam:-)
a ja wczoraj byłam u fryzjera z Majcią:tak: tzn ja się farbowałam i obcinałam a malutka grzecznie siedziała mi na kolanach:tak: a jak usłyszała dźwięk suszarki to odpłynęła:-D
niespodzianka w podziemiach;-)

ooo czyli masz juz kcohana sposób na mała odpalasz suszarke i ci odpływa hehehehhe

ja kozystam z urlopu na całego
wczoraj dokończyłam malowanei mebelków u dzieci ufff wygladają względnie oki
a dziś pokój dzieci segregacja wywalanie pierdół popsutych zabawek itp

reklama
Do góry