debiutantka
Marcówka 2007
a ja tylko z hippa dostałam:dull:, a gdzie podawałyście swoje dane, że Wam przysyłają?
Ja też w szpitalu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja tylko z hippa dostałam:dull:, a gdzie podawałyście swoje dane, że Wam przysyłają?
Super :-) Ja zamówiłam z odbiorem w sklepie, mam nadzieję, że nie będę długo czekaćmalaga moja przesyłka przyszła po tyg. od zamówienia![]()
Zamawiałam w sklepie w rodzinnym mieście. Nawet nie wiem dokładnie gdzie, bo zamawiała dla mnie i odbierała moja siostra :-)malaga Ty zamawiałaś kubek ze zjęciem synka dla męża:-) możesz mi powiedzieć od którego sprzedawcy![]()
Ja teżJa wypełniałam jakieś ankiety w szpitalu - dostałam przy wyjściu.
To widzę, że jest nas więcejBlueberry77 to tak jak ja - 2 razy to samo i mam 2 śliniaczki i 2 niewykoryzstane próbki mleka Bebilon 2 (a używamy Pepti)
Hi hi, ja w pracy cały dzień siedzę przy kompie, więc pewnie będę miała więcej czasu na internet niż w domuNieługo się znów "posypiemy" bo nachodzi czas powrotów do pracy i tylko niektóre szczesciary :-) zostają w domu. A wtedy te parę godizn po pracy będziemy pewnie spędzać z dziećmy żeby nie zapomniały jak mamy wyglądają ;-).
Miloku Melanie faktycznie ostatnio nie widać ale czytałam jej bloga i tam bylo wiecej bieżących wiadomości.
Za to niektóre dziewczyny już 100 lat się nie pokazywały, np. Anija.... a kiedyś często bywała.
Nieługo się znów "posypiemy" bo nachodzi czas powrotów do pracy i tylko niektóre szczesciary :-) zostają w domu. A wtedy te parę godizn po pracy będziemy pewnie spędzać z dziećmy żeby nie zapomniały jak mamy wyglądają ;-).
Moje dziecko zasnęło niewykąpane ale nie mam sumienia go na razie ruszać bo w tym upale to w czasie snu moze sobie odetchnie a w końcu "częste mycie skraca życie ". Zresztą niedługo się pewnie obudzi i będzie chciał pić.
A Ty Miloku to jak się domyślam zostałas w PL na wakacjach ;-)??