reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
malaga moja przesyłka przyszła po tyg. od zamówienia:tak:
Super :-) Ja zamówiłam z odbiorem w sklepie, mam nadzieję, że nie będę długo czekać :tak:

malaga Ty zamawiałaś kubek ze zjęciem synka dla męża:-) możesz mi powiedzieć od którego sprzedawcy:rofl2:
Zamawiałam w sklepie w rodzinnym mieście. Nawet nie wiem dokładnie gdzie, bo zamawiała dla mnie i odbierała moja siostra :-)

Ja wypełniałam jakieś ankiety w szpitalu - dostałam przy wyjściu.
Ja też :tak:

Co do próbek, to ja jestem z Waszych okolic blueberry i roksi, więc to na pewno nie region decyduje ;-):-)

Koleżanka rodziła w tym samym szpitalu gdzie ja tylko 5 dni wcześniej i wypełniała pewnie te same ankiety a dostała zupełnie inne próbki, m.in. te fajne z Hippa a ja nie :no::angry:.

Dziewczyny jak wytrzymujecie te upały?? Ja już się prawie roztopiłam... U nas ma być jutro 37C!!!:szok:
Pogodynka.pl - serwis pogodowy
W pokoju gdzie śpimy jest teraz 31,5C bo to na poddaszu i strasznie się od dachu grzeje... wentylator jest skuteczny jak się koło niego siedzi... Oj ciężka noc się zapowiada.....:sick:.
Przy karmieniu Młodego oboje jesteśmy spoceni ...
Biedne te nasze dzieci, ani się zimnego karmi nie mogą napić :-p ani w przeciągu poleżeć....

debiutantko ja sie ciesz chociaz jakbym w miescie siedziala to bym chyba wymiekla:-D
my caly dzien nad woda spedzamy . jeziorujemy sie raz tu raz tam . codzienie gdzi eindziej juz od soboty jak sie rozpogodzilo to tak sobie jezdzim ae na nocki wrcamy
mlody leniu****e na naguska w cieniu drzew i zadowolony jest jak nie wiem
a mama pluska sie w wodzie :-):-):-)
oby do sierpnia tak bylo :tak:

ile wasze dziecie spai w dzien ?
Tristan budzis ie na jedzienie po 5 poem spi do 7 i potem idzie spac na pol godzinki tak po 10 i kolo 2 zasypia na godzine a poten juz 30 min apotem o 20 spac i do 5 rano juz znowu wypadl mu jeden blok spania

moj niuniek jak sie mu paluszki poda to sie juz nie tylko dzwiga ale pupcia mu sztywnieje i staje na nozki i kica sobie
znowu za wczesnie
bylam u lekarza i dostalismy witamine d bo malutk jest a staje na nogi lakarz sie przerazil ze tak szybko
ja tez szybko stawalam i mi sie nogi wygiely ale na szczescie sie wyprostowaly po cwiczeniach :tak:

jestesm stearsznie ciekawa co u melanie slychac . moze gdzies minelam ale jakos chyba dawno sie nie odzywala anija jeszcze dluzej:crazy:dziewzyny wiem ze zaganiane jestescie ale moze 5 minut znajdziecie i dacie nam znac co u was ?:tak:podrowienia dla marcowek i buziaki dla dzieciaczkow

Miloku Melanie faktycznie ostatnio nie widać ale czytałam jej bloga i tam bylo wiecej bieżących wiadomości :tak:.

Za to niektóre dziewczyny już 100 lat się nie pokazywały, np. Anija.... a kiedyś często bywała.

Nieługo się znów "posypiemy" bo nachodzi czas powrotów do pracy i tylko niektóre szczesciary :-) zostają w domu. A wtedy te parę godizn po pracy będziemy pewnie spędzać z dziećmy żeby nie zapomniały jak mamy wyglądają ;-).

Moje dziecko zasnęło niewykąpane ale nie mam sumienia go na razie ruszać bo w tym upale to w czasie snu moze sobie odetchnie a w końcu "częste mycie skraca życie " :-D. Zresztą niedługo się pewnie obudzi i będzie chciał pić.

A Ty Miloku to jak się domyślam zostałas w PL na wakacjach ;-)??

Nieługo się znów "posypiemy" bo nachodzi czas powrotów do pracy i tylko niektóre szczesciary :-) zostają w domu. A wtedy te parę godizn po pracy będziemy pewnie spędzać z dziećmy żeby nie zapomniały jak mamy wyglądają ;-).
Hi hi, ja w pracy cały dzień siedzę przy kompie, więc pewnie będę miała więcej czasu na internet niż w domu :tak:

Miloku Melanie faktycznie ostatnio nie widać ale czytałam jej bloga i tam bylo wiecej bieżących wiadomości :tak:.

Za to niektóre dziewczyny już 100 lat się nie pokazywały, np. Anija.... a kiedyś często bywała.

Moje dziecko zasnęło niewykąpane ale nie mam sumienia go na razie ruszać bo w tym upale to w czasie snu moze sobie odetchnie a w końcu "częste mycie skraca życie " :-D. Zresztą niedługo się pewnie obudzi i będzie chciał pić.

A Ty Miloku to jak się domyślam zostałas w PL na wakacjach ;-)??

racja niedlugo bedzie znowu mniej mamus na bb:-(ale dziewczyny musicie oiecac ze chciaz raz na jakis cza szajrycie na forum;-)ja do pracy narazie nie wracam ale tez obiecuje:tak::tak:
i tu sie debiutantko nie mylisz siedze sobie u mamusi i daje sie dziadkom (z mojej storny )nacieszyc wnusie i juz widze tego efekty :szok:
rozbestwili mi dzieciaczka . nosza go i bujaja i caly czas ktos przy nim jest i nawet nie daja mu sie samemu pobawic:szok:
sama im na to na poczatku pozwolilam i to byl moj blad ale pomyslalam sobie ze jak tylko jedni dziadkowie sie nim interesuja to niech to bedzie na full:confused2:
i tu byl moj blad
dziadki zwariowali na jego punkcie a o zeswirowal na ich punkcie a mam poszla w odstawke bo to jest ta co smaruje przebiera karmi ubiera przebiera i czysci noska :rofl2::rofl2::happy2::rofl2:

Cześć dziewczyny

Dziś miałam okropny dzień, mąż jutro wraca do pracy, koniec urlopu:-(

U nas było dziś 35stopni w cieniu:szok::szok::szok: Nie byliśy na spacerku, bo się nie dało wyjść na dwór żeby się od razu nie usmażyć, szkoda mi Wiktorii i wolałam żeby posiedziała w domu. Mam nadzieję, że jutro będzie choć trochę chłodniej, chociaż wątpię.

Co do próbek to mi przyszły tylko z Hippa.

reklama
Jaką możecie polecić pralkę do prania. Musimy jutro kupić i kompletnie nie wiem jaką. Bo naszą trafił szlag.

Do góry