reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hello

Ja się dzisiaj wybrałam z Karolkiem na zakupy do centrum handlowego i teraz nie mogę się ruszać, wszystko mnie boli :baffled:. Ech... dość już mam tej ciąży :sorry2:. Jeżeli potrzebujecie kupić jakieś ciuszki dla dzieciaków, to warto odwiedzić Cubusa. Kupiłam młodemu sweter rozpinany za 15 zł, 2 bluzy po 17,90, a dla maluszka polarową bluzę ze spodenkami za 20 zł :tak:.

reklama
Blu już końcówka:tak: dasz radę:tak: u nas fajne ubranka są w Endo duże przeceny:tak:
ale mnie dziś ból głowy przeciorał :baffled: od rana mnie mnie bolała 2 apapy nie pomogły a o 19 była kulminacja bólu:wściekła/y: byłam blada jak ściana, ręce mi się trzęsły, miałam wrażenie że serce bije mi jak oszalałe:szok: teraz wstałam i czuję się jakby ktoś mnie przez praskę przecisnął:baffled:

Blu to co było dziś to masakra:szok: tak jeszcze nie miałam:no: zazwyczaj jak się rozhulał ból to tabletka, 20 minut snu i po wszystkim:tak: a dziś cały dzień mnie wałkował ból a wieczorem to już myślałam że zejdę z tego świata:baffled:

hej

jak tam wasze głowy:confused:, mam nadzieje że już dobrze:tak:

a u nas w pracy dzis poruszenie, bo koleżanka urodziła przed terminem, maluch waży 1600 i ma cm46, taki maluszek:sorry2:

hej:tak:
córcia poszalała dziś w piłkach a my z Pszczółką pochodziłyśmy po sklepach;-)

Ewelina ale maleństwo:szok: który to tydzień:confused: wszystko w porządku z dzidzią:confused:

Madzikm gdzie uciekłaś:confused:

hej...
Ewelinka ojej, to maleństwo... zdrówka dla maluszka;*
mnie dzis popołudniu tak rozbolała głowa, że do teraz trzyma a zjadłam pyralginę i gripex, masakra...

reklama
Do góry