reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam dziewczyny :-)
Długo mnie tu nie było i zastanawiam się, czy mnie przyjmiecie z otwartymi rękami.

Czas tak szybko leci, nasze marcowiątka już będą kończyć 3 latka :tak:

reklama
Welcome :-) moje kochane marcoweczki :-) melduje ,ze wrocilysmy cale i zdrowe :tak::-)

Ailwys - pamietam Cie :tak: gdzie zes zaginela? :confused:

hej Blu :-) a bylo super :tak: tylko poczatkowo sie nie przygotowalysmy na tak niskie temp. jak wyladowalysmy bylo -16 :szok: troszke nas wymrozilo :-D pozniej juz bylo extra zakupilysmy odpowiednia odziez i bylo spoko :-) ...jedno co mnie nieraz denerwowalo to ,ze tyle sniegu na chodnikach ,ze gdzieniegdzie nie szlo ujechac wozkiem i musialam go nosic razem z Mala w srodku :shocked2:i jeszcze do tego siostra tez "wozkowa" trza bylo jej pomagac :blink:..poza tym jestesmy zadowolone :-) Mala pojezdzila na saneczkach itp. itd. :blink:

hej babeczki...
roksi no miałam na myśli generalnie mleczko :p
sandi, o fajnie...
Ailwys witaj, my nie miałyśmy możliwości sie jeszcze poznać....

hej

wkurzona jestem strasznie:wściekła/y:, na każdym kroku trzeba uważać:wściekła/y:,
kupowalismy okleinę meblową, bo przestawiamy jedną komodę z pokoju do pokoju, potrzebowaliśmy 7mb -M kazał Pani odmierzyć okleinę a sam patrzył za Pietrkiem, bo ten bawił się w pokoju dla dzieci,
właśnie się okazało, że zamiast 7m, były tylko 4:baffled:, a w rulonie nie było przeciez widać:no:, nie chce mi sie wierzyć że Pani sie pomyliła o 3m, a na kwitku dobrze napisała tnz. tyle ile my chcielismy:confused::wściekła/y:

hej:tak:
ale jestem niewyspana:sorry2: poszłam spać grubo po północy, o godz. 3 Pszczółka jadała o 4 Natalka przyszła, a od 6 nie spała:szok::szok::szok: i cyrk ostawiała w łóżku by nas obudzić:sorry2:

Ewelina ja bym pojechała z awanturą:tak: po babsko nie dało pół okleiny:wściekła/y: na każdym korku oszuści:angry:

Sandi a pisałam ubrać się ciepło:-p super że już wróciłyście:tak:

Aiwyls witaj ponownie:tak:

Aiwals witaj nie kojarze czy udało nam się poznać więc
witam Agata z tej strony:)))

Sandi bo u nas zima na całęgo bo jak dobrze pamiętam do Pl zawitałaś :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:kurcze chyba dobrze kojarze

ale te chodniki to wszędzie albo zasypane śneigiem albo oblodzone na całego i jak tu sie poruszać

Bluu tak strajk weekendowy

Ewelina ja bym sie pofatygowała to w końcu oszustwoooo jak nic

Roksi wspólczuje nie przespanej nocy

jany odkąd odstawilismy niekapka mały przesypia całę noce a jak chce sie napic to około 3 pociągnie i śpi dalej

reklama
Hello :-)

Ja dzisiaj byłam u diabetologa, potem z małym na spacerku i teraz się nie mogę ruszać :baffled:

jany odkąd odstawilismy niekapka mały przesypia całę noce a jak chce sie napic to około 3 pociągnie i śpi dalej
Karol sie nie budzi na picie, tylko albo sikanie go budzi, albo trzeba go przykryć. Najgorsze jest to, że ma jakieś fiksacje na punkcie kataru i potrafi wyć przez 10 minut, że ma katarek, chociaż jest zdrowy i ten katar to jakiś jego wymysł :wściekła/y:

Do góry