reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam dziewczyny :-)
Długo mnie tu nie było i zastanawiam się, czy mnie przyjmiecie z otwartymi rękami.

Czas tak szybko leci, nasze marcowiątka już będą kończyć 3 latka :tak:

reklama
Welcome :-) moje kochane marcoweczki :-) melduje ,ze wrocilysmy cale i zdrowe :tak::-)

Ailwys - pamietam Cie :tak: gdzie zes zaginela? :confused:

hej Blu :-) a bylo super :tak: tylko poczatkowo sie nie przygotowalysmy na tak niskie temp. jak wyladowalysmy bylo -16 :szok: troszke nas wymrozilo :-D pozniej juz bylo extra zakupilysmy odpowiednia odziez i bylo spoko :-) ...jedno co mnie nieraz denerwowalo to ,ze tyle sniegu na chodnikach ,ze gdzieniegdzie nie szlo ujechac wozkiem i musialam go nosic razem z Mala w srodku :shocked2:i jeszcze do tego siostra tez "wozkowa" trza bylo jej pomagac :blink:..poza tym jestesmy zadowolone :-) Mala pojezdzila na saneczkach itp. itd. :blink:

hej babeczki...
roksi no miałam na myśli generalnie mleczko :p
sandi, o fajnie...
Ailwys witaj, my nie miałyśmy możliwości sie jeszcze poznać....

hej

wkurzona jestem strasznie:wściekła/y:, na każdym kroku trzeba uważać:wściekła/y:,
kupowalismy okleinę meblową, bo przestawiamy jedną komodę z pokoju do pokoju, potrzebowaliśmy 7mb -M kazał Pani odmierzyć okleinę a sam patrzył za Pietrkiem, bo ten bawił się w pokoju dla dzieci,
właśnie się okazało, że zamiast 7m, były tylko 4:baffled:, a w rulonie nie było przeciez widać:no:, nie chce mi sie wierzyć że Pani sie pomyliła o 3m, a na kwitku dobrze napisała tnz. tyle ile my chcielismy:confused::wściekła/y:

hej:tak:
ale jestem niewyspana:sorry2: poszłam spać grubo po północy, o godz. 3 Pszczółka jadała o 4 Natalka przyszła, a od 6 nie spała:szok::szok::szok: i cyrk ostawiała w łóżku by nas obudzić:sorry2:

Ewelina ja bym pojechała z awanturą:tak: po babsko nie dało pół okleiny:wściekła/y: na każdym korku oszuści:angry:

Sandi a pisałam ubrać się ciepło:-p super że już wróciłyście:tak:

Aiwyls witaj ponownie:tak:

Aiwals witaj nie kojarze czy udało nam się poznać więc
witam Agata z tej strony:)))

Sandi bo u nas zima na całęgo bo jak dobrze pamiętam do Pl zawitałaś :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:kurcze chyba dobrze kojarze

ale te chodniki to wszędzie albo zasypane śneigiem albo oblodzone na całego i jak tu sie poruszać

Bluu tak strajk weekendowy

Ewelina ja bym sie pofatygowała to w końcu oszustwoooo jak nic

Roksi wspólczuje nie przespanej nocy

jany odkąd odstawilismy niekapka mały przesypia całę noce a jak chce sie napic to około 3 pociągnie i śpi dalej

reklama
Hello :-)

Ja dzisiaj byłam u diabetologa, potem z małym na spacerku i teraz się nie mogę ruszać :baffled:

jany odkąd odstawilismy niekapka mały przesypia całę noce a jak chce sie napic to około 3 pociągnie i śpi dalej
Karol sie nie budzi na picie, tylko albo sikanie go budzi, albo trzeba go przykryć. Najgorsze jest to, że ma jakieś fiksacje na punkcie kataru i potrafi wyć przez 10 minut, że ma katarek, chociaż jest zdrowy i ten katar to jakiś jego wymysł :wściekła/y:

Do góry