reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hej :-)
Sandi, jak było na wakacjach? :-)
Aiwyls, ja tez cie pamiętam . Co u ciebie słychać?
Sandi, jak było na wakacjach? :-)
Aiwyls, ja tez cie pamiętam . Co u ciebie słychać?
Sandi
Fanka BB :)
hej Blu :-) a bylo super tylko poczatkowo sie nie przygotowalysmy na tak niskie temp. jak wyladowalysmy bylo -16 troszke nas wymrozilo pozniej juz bylo extra zakupilysmy odpowiednia odziez i bylo spoko :-) ...jedno co mnie nieraz denerwowalo to ,ze tyle sniegu na chodnikach ,ze gdzieniegdzie nie szlo ujechac wozkiem i musialam go nosic razem z Mala w srodku i jeszcze do tego siostra tez "wozkowa" trza bylo jej pomagac ..poza tym jestesmy zadowolone :-) Mala pojezdzila na saneczkach itp. itd.
magdajucha
mamunia Krzysiunia
hej babeczki...
roksi no miałam na myśli generalnie mleczko
sandi, o fajnie...
Ailwys witaj, my nie miałyśmy możliwości sie jeszcze poznać....
roksi no miałam na myśli generalnie mleczko
sandi, o fajnie...
Ailwys witaj, my nie miałyśmy możliwości sie jeszcze poznać....
blueberry77
A co to, jakiś strajk dzisiaj?
Ewelina z Bydgoszczy
hej
wkurzona jestem strasznie, na każdym kroku trzeba uważać,
kupowalismy okleinę meblową, bo przestawiamy jedną komodę z pokoju do pokoju, potrzebowaliśmy 7mb -M kazał Pani odmierzyć okleinę a sam patrzył za Pietrkiem, bo ten bawił się w pokoju dla dzieci,
właśnie się okazało, że zamiast 7m, były tylko 4, a w rulonie nie było przeciez widać, nie chce mi sie wierzyć że Pani sie pomyliła o 3m, a na kwitku dobrze napisała tnz. tyle ile my chcielismy
wkurzona jestem strasznie, na każdym kroku trzeba uważać,
kupowalismy okleinę meblową, bo przestawiamy jedną komodę z pokoju do pokoju, potrzebowaliśmy 7mb -M kazał Pani odmierzyć okleinę a sam patrzył za Pietrkiem, bo ten bawił się w pokoju dla dzieci,
właśnie się okazało, że zamiast 7m, były tylko 4, a w rulonie nie było przeciez widać, nie chce mi sie wierzyć że Pani sie pomyliła o 3m, a na kwitku dobrze napisała tnz. tyle ile my chcielismy
Lajla83
hej
ale jestem niewyspana poszłam spać grubo po północy, o godz. 3 Pszczółka jadała o 4 Natalka przyszła, a od 6 nie spała i cyrk ostawiała w łóżku by nas obudzić
Ewelina ja bym pojechała z awanturą po babsko nie dało pół okleiny na każdym korku oszuści
Sandi a pisałam ubrać się ciepło super że już wróciłyście
Aiwyls witaj ponownie
ale jestem niewyspana poszłam spać grubo po północy, o godz. 3 Pszczółka jadała o 4 Natalka przyszła, a od 6 nie spała i cyrk ostawiała w łóżku by nas obudzić
Ewelina ja bym pojechała z awanturą po babsko nie dało pół okleiny na każdym korku oszuści
Sandi a pisałam ubrać się ciepło super że już wróciłyście
Aiwyls witaj ponownie
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Aiwals witaj nie kojarze czy udało nam się poznać więc
witam Agata z tej strony))
Sandi bo u nas zima na całęgo bo jak dobrze pamiętam do Pl zawitałaś kurcze chyba dobrze kojarze
ale te chodniki to wszędzie albo zasypane śneigiem albo oblodzone na całego i jak tu sie poruszać
Bluu tak strajk weekendowy
Ewelina ja bym sie pofatygowała to w końcu oszustwoooo jak nic
Roksi wspólczuje nie przespanej nocy
jany odkąd odstawilismy niekapka mały przesypia całę noce a jak chce sie napic to około 3 pociągnie i śpi dalej
witam Agata z tej strony))
Sandi bo u nas zima na całęgo bo jak dobrze pamiętam do Pl zawitałaś kurcze chyba dobrze kojarze
ale te chodniki to wszędzie albo zasypane śneigiem albo oblodzone na całego i jak tu sie poruszać
Bluu tak strajk weekendowy
Ewelina ja bym sie pofatygowała to w końcu oszustwoooo jak nic
Roksi wspólczuje nie przespanej nocy
jany odkąd odstawilismy niekapka mały przesypia całę noce a jak chce sie napic to około 3 pociągnie i śpi dalej
reklama
blueberry77
Hello :-)
Ja dzisiaj byłam u diabetologa, potem z małym na spacerku i teraz się nie mogę ruszać
Ja dzisiaj byłam u diabetologa, potem z małym na spacerku i teraz się nie mogę ruszać
Karol sie nie budzi na picie, tylko albo sikanie go budzi, albo trzeba go przykryć. Najgorsze jest to, że ma jakieś fiksacje na punkcie kataru i potrafi wyć przez 10 minut, że ma katarek, chociaż jest zdrowy i ten katar to jakiś jego wymysłjany odkąd odstawilismy niekapka mały przesypia całę noce a jak chce sie napic to około 3 pociągnie i śpi dalej