reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A ja dziś robiłam porządki w szafkach dzieci, poodkładałam co za małe i znów 2 reklamówki do oddania, jeszcze w naszych ciuchach przydałoby sie wietrzenie, ale to jutro :-) Ignaś dziś z M robił igloo i potem sie pyta czy przyjdą pingwiny :-) a tak w ogóle to mamy nerwową atmosfere związaną z pracą a raczej jej brakiem :-( codziennie wysyłamy CV i cisza :-(

reklama
Soppana trzymam kciuki za owocne poszukiwania:tak:

Roksi, a jaki to za dzień:-D

my dziś znowu poszaleliśmy na śniegu:szok:;-)

aaaaa i Piotruś ma miejsce w przedszkolu;-), tam gdzie chcielismy:tak::tak::tak:

Hej :-) dzisiaj ja pierwsza :-)

Mala obudzila sie marudna i rozpalona :-( poplakujac mowi ,ze boli ja glowka :-( zmierzylam temp. 37,3 :confused: wiec nie jest ,az tak zle (slyszalam ,ze u dzieci 37to jeszcze normalna temp.ale nie wiem czy to prawda :confused:) cos ja chyba lapie :-(

Sandi, biedna mała, pewnie to jakaś infekcja jelitowa, dawaj pić po troche. Ignaś też tak mówił jak wymiotował, tłumaczyłam,że brzuszkowi nie smakowało to co zjadł

reklama
Do góry