agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Hej, dzisiaj ja poszłam z Młodym na sanki,chcieliśmy mu kupić takie metalowe z oparciem, ale nigdzie nie ma i musimy pożyczać od wujka. Troche sie wyszalał i już śpi. Michalinka dziś dostała pierwszy raz jabłuszko, ale jeszcze ssie łyżeczkę :-) na razie zostajemy przy cycu :-) ide spać, bo znów mnie wena opadła
jeny ja sobie dzieki tobie przypomniałam kiedy to było jabuszka i te menu hehehehe
hej
Pszczółka pobiła rekord spania od 20 -7:-) szkoda że ja poszłam spać o 1 ale i tak jestem wyspana jak nigdy;-)
Soppana już nie mogę doczekać się nowości dietowych
o kurczaki ale sobie pokimała
dzieci odprowadzone chciałam sankami je zaciągnąć ale jak wczoraj wracałąm z pracy o 22 to kurcze główny chodnik ten którym idę był odziwo odśneiżony i mi plany popsuli choć w dalszej częsci trasy zaspy że ledwo wózek pchać się dało
w czwartek Maks ma bal karnawałowy w żłobku strój juz ma "bałwanka"
oswajam go z tym faktem by nie zniechęcił sie mam wolny czwartek wiec pujde go przebrać zrobić fotki i być z nim na jego 1 balu
Bluu mam bliżej centrum stomatologiczne niż jabuszko i byłam dziś pytać za darmo przegląd tez robia wiec oba ide na kontrole zębulkow w tym tygodniu
Ostatnia edycja: