reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

aha pochwale się :) już 3 kupy były na nocnik :):):) ale tylko wtedy usiądzie i zrobi jak go rozbiorę z majtek, zostaje w skarpetach, bawi się i sam z siebie siada i robi - nie wolno mu nic mówić :-/

reklama
Witam
Kaskada u nas to samo N też śpi odkryta:confused2: jak tylko ją przykryję to znów odkryta:confused2: zakładam jej ostatnio skarpetki:sorry:

Ewelina u nas jak na razie tylko katar i wieczorne marudzenie;-) bałam się czy coś z tego nie rozwinie się ale puki co nic się nie dzieje:tak:
Pszczółka zaszczepiona troszkę mało przytyła bo w 4 tygodnie prawie 800g nie jest tragedia ale szału nie ma:confused2: na długości wystrzeliła:szok: główka i klatka piersiowa urosły o 5cm od urodzenia:tak:

dzisiaj od rana śmieje się bo przyjdzie choinka którą przez allegro zamówiłam:-D żywą zawsze mieliśmy ale igły sypiące się dobijały mnie:crazy: mój m smieje się że przyjdzie badyl z prześwitami:sorry:

hurra nocka bez gorączki:-D:-D:-D

kaskada, ja jestem z ciepluchów, więc u mnie w mieszkaniu grubo ponad 20C, a na noc 21-22:cool2:, Pietrk tez wiecznie spi na kołdrze, a nie pod nią:rofl2:, ma piżamke z długim rekawkiem i czasami w skarpetkach;-)

Soppana gratulacja dla duzego chłopaka:tak::tak::tak:

Hello :-)

U nas w mieszkaniu jest ok 23 stopni (tak pokazuje termometr w przedpokoju). U małego w pokoju jest wyłączony kaloryfer i zawsze wietrzone przed spaniem, ale i tak jest ciepło. Karol też się odkrywa, ale skarpet nie zakładamy ;-)

u mnie jest chyba ok 20 stopni tam gdzie śpimy, ale w innych pokojach ok 17, w dzień okno mam otwarte, a w nocy lekko grzeje kaloryferem, ale lekko.... A Krzyś śpi w piżamie z długim rękawem, ale często odkrywa się...

hej!

kaskada w domu mamy około 20 stopni w dzień na noc 18, Zosia śpi w piżamie bez skarpet, nie odkrywa się;-)

gratulacje dla Ignasia!

super, że Piotruś bez gorączki!

roksi pewnie Maja będzie długonoga po siostrzyczce:-)

Hej

My mamy generalnie bardzo cieplo w domku :tak: nie wiem ile stopni ,ale zawsze jak przychodza jacys znajomi to mowia ,ze u nas to zawsze "sauna" :cool2: ja jestem zmarzluchem wiec lubie ciepelko :tak: chodzimy na krotkim rekawie ...Mala spi w pizamce z dlugim :tak:

soppana przykra sprawa, cięzko zostać tak samemu z małym dzieckiem:-(

ja wracam jutro do pracy, bo mały za bardzo sie juz przyzwyczaił, dziś zapowiadał niani, że ma nie przychodzic bo z mamą będzie:szok::-D

spokojnej nocy;-)

reklama
Do góry