reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
ja też mówię Dzień Dobry:-):-)

Kasiu ja mogę tylko wirtualnie, smsowo przelazać buziaki dla dziewczyn.... choć niewykluczone, że kiedyś się spotkamy z Roksi
;-);-);-)

moja Tuśka już 4 noc się wybudza z krzykiem bo chyba jej się coś śni....krzyczy, płacze a za chwilę już spokojnie odwraca się na bok.....:eek::eek:

dziewczynki u mnie za oknem prawdziwa złota jesień, słoneczko, zero wiatru i piękna tęcza :szok::szok::szok:a ja gdzie......oczywiście w pracy......dobrze że chociaż za oknem ładny widok

reklama
witam mamusie
u nas pogoda taka sobie ale mało pada pokropuje bardziej

w domu mały szpital Tata osabiony i do tego od zęba mu opuchłop pół buziii
Maks uziębiony ale to początki więc dobrze że poszli dziś do dr. psikamy tatnum i bactrim podajemy oby w poniedziałek mógł iśc do żłobka bo ja będe szukać pracy wpierw urząd pracy mnie czeka a tam pewnie pół dnia kolejek
Zuza w przedszkolu pokaszliwała Pani powiedziała że cały dzień tak miała więc tata ma jutro 2 maluchów hehehheheh

Do góry