reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witam się na chwilkę bo zaraz zmykam robić kolacyjkę...
my dzisiaj zaliczyliśmy zabwe w figloraju i nawet spotkaliśmy Anię Przybylską z dziećmi:szok::szok:wszyscy faceci zamiast na dzieci swoja patrzeć to na jej tyłek:-D:-D:-Dubaw mielismy z moim m niezły

ja też dzisiaj zapomniałam w nocy zegarka zmienic i tez wstałam o 7:wściekła/y::wściekła/y:

miłego wieczorku i do juterka

czyli tatusie sie popisali hehehhe

Witam,
a my mamy wszyscy prawdopodobnie rotawirusa. Generalnie od czwarku , kiedy zaczął wymiotować Wojtek, padliśmy wszyscy. Mamy w domu normalnie lazaret i izolatkę jednocześnie. Ja się na razie stosunkowo najlepiej trzymam. Ech...

ZDRÓWKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA wspólłzuje takiej choroby

ja juz na nogach choc mam na 9 ale i tak dzieciaki na 8 30 trza odstawić
ale licze że do końca miesiąca sprawa z nowa pracą sie wyjaśni lub coś nowego trafi pozytywne nastawienie najważniejsze

reklama
dzień dobry:-)
Kaskada zdrówka dla was, paskudne te rotawirusy, pijcie dużo i trzymajcie się ciepło, u nas pomagała marchwianka z kleikiem i odgazowana cola:tak:
agatulka trzymam kciuki za nową pracę:tak:
a ja dziś mam marsz po urzędach, z wózkiem to będzie prawdziwy maraton:confused:

wiadomość od roksi:
"Jestem jeszcze w szpitalu, Maja żółta jak Chińczyk. Dopiero dziś poziom bilirubiny spadł, ale jeszcze nie na tyle, byśmy mogły wyjść. Pozdrawiam, mam nadzieję, że jutro będę online;)"

dzień dobry:-)
Kaskada zdrówka dla was, paskudne te rotawirusy, pijcie dużo i trzymajcie się ciepło, u nas pomagała marchwianka z kleikiem i odgazowana cola:tak:
agatulka trzymam kciuki za nową pracę:tak:
a ja dziś mam marsz po urzędach, z wózkiem to będzie prawdziwy maraton:confused:

wspólczuje maratonu ja mam jutro do Mopsu jadę a o jeden urzad mneij bo mąz odebrał zaświadczenie ze Skarbówki ufff a to w 2 miejscach odległych od siebie

wiadomość od roksi:
"Jestem jeszcze w szpitalu, Maja żółta jak Chińczyk. Dopiero dziś poziom bilirubiny spadł, ale jeszcze nie na tyle, byśmy mogły wyjść. Pozdrawiam, mam nadzieję, że jutro będę online;)"

Roksiii buziaki dla małej żółciutkiej kruszynki czekamy na fotki :)))
i wracajcie szybko do domu

Magda dzięki za info :)))

dziś byłam wypełnic ankiete w drukarni składanie Kalendarzy więc nie cięzka praca zobaczymy
wróciłam do domu a znajoma dzwoni że na stoisku z kosmetykami znajomy szuka pracownika wow sie rozkręcili
cv tez wysyłam bo maja otworzyć nowe centrum Handlowe blisko wiec zobaczymy

hej

kaskada współczuje choroby:-(, życzę szybkiego powrotu do zdrowia:tak:
ja strasznie boję sie rota, bo Piotrek generalnie mało pije, a wtedy trzeba jeszcze więcej i droga do odwodnienia bardzo krótka:baffled:

Roksi, wracajcie do nas szybko i czekamy na dalsze wieści:-)

Soppana powodzenia w urzędach;-)

Agatulka zazdroszczę optymizmu:zawstydzona/y:, ja chyba za bardzo zmęczona jeszcze jestem żeby się cieszyć:sorry2:

Magda, praca sama cię znajdzie, jak ktoś chce pracować;-),

Sandi, co u was słychać:confused:

Ewelinko, ale wiesz, osoby niepełnosprawne mają pewne utrudnienia, chociażby czas pracy i stanowisko... a na to pracodawcy patrzą nieprzychylnie

Ostatnia edycja:
reklama
Madziu to na początek, jeśli juz zaczniesz szukac pracy, rozpocznij od zakładów pracy chronionej:tak:, takie zakłady korzystają z licznych przywilejów, jeśli zatrudniają osoby niepełnosprawne, a i ci pracownicy są na innych warunkach zatrudniani;-),

Do góry