reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Malaguś jestem dobrej myśli:tak: tydzień szybko minie dzieciaczki nie pozwolą ci na zmartwienie się:tak: a w domu Piotruś;-)

Sandi jesteś wielka z tymi nockami:szok::tak:

malaga, trzymam

soppana, poproszę mi pręciutko dać przepis na łazanki z kapustą :-p
u nas dziś placki z jabłkami i krupniczek a na deser tarta francuska z brzoskwiniami i cisto marchewkowe (troszku gości mieliśmy więc rozeszło się szybciutko) i chlebek żytni na zakwasie na kolację (już wystygł)

hej,

malaga mam nadzieję że juz słodko chrapiesz:-D, bardzo się cieszę i trzymam nadal kciuki:tak:

a Piotrek z wczorajszego grilla przywiózł katar:no::wściekła/y::szok:, mam nadzieję że nic się z tego nie rozwinie:sorry::-(

Roksi pójdziesz ty mi do lekarza z tymczyms w pachwine:crazy:

Sandi nasz nocny pracuś;-)

Fredzik, ja mam farsz zamrożony, więc tylko kwestia makaronu a chciało mi sie taki domowy, więc sie namachałam! A farsz miałam ze słodkiej kapusty i to jest pracochłonne,bo trzeba małą główke na cztery - ugotowac, odcisnąć, posiekać i potem smażyć na tłuszczu z boczkiem i cebulą. Z przypraw sól,pieprz, majeranek,pieprz ziołowy. Szybciej jest z kapusty kiszonej,bo gotujesz i siekasz,ale wtedy grzyby albo pieczarki zamiast boczku. Ja robie wiecej farszu, bo może być i do krokietów i do pierogów :-) mniam :-)

Dzień dobry :)

Ja łazanki tylko ze słodkiej kapusty robię :) Nigdy nie próbowałam z kiszonej..

Ależ mi się nie chciało wstawać.. Budziłam się chyba z 5 razy w nocy - raz, że pies szalał i mnie budził, dwa - co chwilę chciało mi się siku, trzy - Piotruś się obudził i w końcu wylądował u nas w łóżku.. Dziś tatuś ma drugą zmianę i synusia zaprowadzi do przedszkola ;) Szkoda mi go budzić przed 6, skoro może później.

Miłego dnia :)

reklama
Do góry