reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Malaguś jestem dobrej myśli:tak: tydzień szybko minie dzieciaczki nie pozwolą ci na zmartwienie się:tak: a w domu Piotruś;-)

Sandi jesteś wielka z tymi nockami:szok::tak:

malaga, trzymam

soppana, poproszę mi pręciutko dać przepis na łazanki z kapustą :-p
u nas dziś placki z jabłkami i krupniczek a na deser tarta francuska z brzoskwiniami i cisto marchewkowe (troszku gości mieliśmy więc rozeszło się szybciutko) i chlebek żytni na zakwasie na kolację (już wystygł)

hej,

malaga mam nadzieję że juz słodko chrapiesz:-D, bardzo się cieszę i trzymam nadal kciuki:tak:

a Piotrek z wczorajszego grilla przywiózł katar:no::wściekła/y::szok:, mam nadzieję że nic się z tego nie rozwinie:sorry::-(

Roksi pójdziesz ty mi do lekarza z tymczyms w pachwine:crazy:

Sandi nasz nocny pracuś;-)

Fredzik, ja mam farsz zamrożony, więc tylko kwestia makaronu a chciało mi sie taki domowy, więc sie namachałam! A farsz miałam ze słodkiej kapusty i to jest pracochłonne,bo trzeba małą główke na cztery - ugotowac, odcisnąć, posiekać i potem smażyć na tłuszczu z boczkiem i cebulą. Z przypraw sól,pieprz, majeranek,pieprz ziołowy. Szybciej jest z kapusty kiszonej,bo gotujesz i siekasz,ale wtedy grzyby albo pieczarki zamiast boczku. Ja robie wiecej farszu, bo może być i do krokietów i do pierogów :-) mniam :-)

Dzień dobry :)

Ja łazanki tylko ze słodkiej kapusty robię :) Nigdy nie próbowałam z kiszonej..

Ależ mi się nie chciało wstawać.. Budziłam się chyba z 5 razy w nocy - raz, że pies szalał i mnie budził, dwa - co chwilę chciało mi się siku, trzy - Piotruś się obudził i w końcu wylądował u nas w łóżku.. Dziś tatuś ma drugą zmianę i synusia zaprowadzi do przedszkola ;) Szkoda mi go budzić przed 6, skoro może później.

Miłego dnia :)

reklama
Do góry