reklama
Lajla83
Fanka BB :)
Sandi taka kulka pod skórą ciężko mi się dokładnie przyjrzeć bo brzuch mi przeszkadza ale m mówi że to raczej nie żaden syfor bo pewnie przez 3 tygodnie już by zakwitł ma to tak ok 1cm nie boli
Malaga to fakt że w pierwszej ciąży można lenić się ile wlezie a przy drugiej niestety odpoczynku mało ale za to czas szybko leci;-)
Malaga to fakt że w pierwszej ciąży można lenić się ile wlezie a przy drugiej niestety odpoczynku mało ale za to czas szybko leci;-)
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
dopiero wróciliśmy z zakupów młoda zwołała siku i mało myśląc poszłyśmy do ubikacji nadtrzymałam ją nad kibelkiem bo przecież nie posadzę ją na desce i teraz brzuch mnie pobolewa zamiast wysłać m ja popędziłam
u nas przez weekend dożynki uwielbiam te straganiki ze wszystkim;-):-)
uważaj tam na siebie
miłych dożynek ))
ja właśnie boję się tego sikania w sklepach, dlatego jeszcze będę zakładać pampersa, bo np. dzisiaj zesikał mi się w sklepie, bo on od razu robi i nie czeka, a potem oznajmił ze chce kupę w piaskownicy i co ...zrobił na trawkę, a ja sprzatnęłam
ale wypadek się trafił oby się wstrzymywał
Mamy jeden jedyny żłobek na całe miasto. Dostać się ciężko.
Jeszcze chyba jakoś ten rok przetrwamy, a za rok będziemy najwyżej błagać o miejsce w przedszkolu jak się nie dostanie
wspólczuje aż 1 żłoboka
ja na starych śmeiciach w ogóle żłobka nie miałam tylko przedszkole i to kawał drogiiii
Malaga oby na usg było widać
zaa oknem paskudna pogoda a ja mus jechać na "tandete" taki plac sklepów i straganów po kapcie dla Maksa bo mój mężuś wczoraj mu kupił za duże w sklepie a mniejszego nei było a pani nie chciała zamienić na inny rodzaj w tej samej cenie bo KOD jej sie by nei zgadzał
i dziś pzegląd ubrań na zimę trza zrobic bo tak wspominacie myślę że wsio mamy ale trza oblukac ja butów nie mam trza też poszukać jesiennych tez brak
leće bo mąz się jajecznicy doczekać nei może
malaga
Sandi, agatulka - dzięki ;-):-)
roksi - a może to jakiś tłuszczak?
kaskada - dzięki, ale w moim przypadku wiesz, że to bardzo niepewne.. Może się skończyć jak dwie ostatnie ciąże.. Plamienia już miałam.. Ale póki jest nadzieja.. ;-) Wcinam duphaston, staram się nie forsować.. ;-)
To bardzo dobrzeMalaga to fakt że w pierwszej ciąży można lenić się ile wlezie a przy drugiej niestety odpoczynku mało ale za to czas szybko leci;-)
roksi - a może to jakiś tłuszczak?
kaskada - dzięki, ale w moim przypadku wiesz, że to bardzo niepewne.. Może się skończyć jak dwie ostatnie ciąże.. Plamienia już miałam.. Ale póki jest nadzieja.. ;-) Wcinam duphaston, staram się nie forsować.. ;-)
Sandi
Agatulka - smaka na jajecznice mi zrobilas
Roksi - mojemu m tez kiedys cos takiego wyszlo za uchem ,nie bolalo tylko poprostu taki jakis maly babel nie do "przebicia" ,az pewnego dnia spuchlo mu ucho i tez sie skonczylo szpitalem, wycinaniem ,saczkiem ..to co ma teraz to sie saczy i boli go
Roksi - mojemu m tez kiedys cos takiego wyszlo za uchem ,nie bolalo tylko poprostu taki jakis maly babel nie do "przebicia" ,az pewnego dnia spuchlo mu ucho i tez sie skonczylo szpitalem, wycinaniem ,saczkiem ..to co ma teraz to sie saczy i boli go
Malaga, jak ja sie dowiedziałam o ciąży, to moja kumpela akurat rodziła :-) więc wierzę, że będzie dobrze! Roksi, mój m zbyt miętki jest, za bardzo panikuje, jak sie Ignaś rodził to go położna za szybko zawołała i byl biało fioletowy na twarzy, nawet zdjęcia nie zrobił, więc nawet go nie chce ;-)
reklama
Sandi
hmmm.. to ja idę sobie jajecznicę zrobić mniam