reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Roksi, ja mam jeszcze 3 tyg i nie mam ochoty pchać sie poza kolejkę, na wrzesniu normalnie szał- wszystkie chcą już! Mnie dziś zgaga przywitała z rana- chleb razowy! Chyba zaczne wierzyć w przesądy o długich włosach po urodzeniu:-/

Dzień dobry!

roksi to gratulacje dla Ciebie przyszywana ciociu! :-)

fredziktak chcę 3 duże obrazy spójne tematycznie, dzięki ogromne! i sepia i czarno białe proszę bo jescze nie jestem zdecydowana;-)

ale leniwy dzień:dry: znaczy się sprzątam od rana ale tak bez entuzjazmu, pogoda ble:dry:

soppana, ale jaka potem radosć, jak taki maluch rośnie... oczywiście i smutki, ale co tam...
zapomniałam wam powiedzieć, ważyłam mojego szkraba i nadal waży ok 18kg :-D

Dzien dobry

Nie będę już wznawiać dyskusji na temat pomocy państwa samotnym bądź rzekomo samotnym Matkom ale muszę powiedzieć, że ostro było :).

Teściowa zgadzam się z tym leniwym dniem. Powiedziałabym nawet, że jest przygnębiający.. taka smętna pogoda, rano zmokłam na zakupach teraz już tylko popaduje ale nieciekawie jest, szczególnie w porównaniu do wczoraj.

NIe wiem czy to ta pogoda czy co innego wpływa na mój bylejaki nastrój. Dziś przyjeżdża koleżanka z facetem i musiałam coś podziałać w kuchni ale też bez entuzjazmu... M śpi, m pracuje na komputerze a ja jakaś do kitu jestem. Fredzik robiłaś może to ciasto Kakaowo - kawowe ciasto na jogurcie ?? Ja właśnie wsadziłam do piekarnika ale nie wiem jaki będzie efekt.

Magdajucha Twój Krzyś to kawał chłopa!! A jaki jest wysoki??

Soppana Ty już prawie na finiszu!!! Jejuuu ale ten czas leci!!! Zaraz Roksi będzie Cię gonić ;)!!

Aaaa pożyczyłam od koleżanki z pracy książkę i dziś do 1 w nocy czytałam... Poryczałam się przy tym...Bez mojej zgody - Jodi Picoult - Merlin.pl . NIe wiem czy Wam polecać czy nie... poczytajcie o czym jest. Nie każdy lubi czytać o takich rzeczach... Szukając tego w necie znalazłam informację, że nawet film już nakręcili Filmweb.pl - łeb pełen filmów! będę musiala się wybrać ... Ale książkę tez się czyta jakby się film oglądało, ciężko się oderwać..

Idę zobaczyć jak się miewa ciasto. Na razie ...

reklama
Do góry