reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

fredzik w centrum Warszawy, na Chłodnej. Jak zaczęłyśmy sprawdzać hotele okazało się, że ceny wysokie. Więc wynajęłyśmy mieszkanie- trzypokojowe, kuchnia,łazienka, moim zdaniem bardzo dobry standard- za 200 zł za całość za dobę. Niestety bez netu:( Wszędzie blisko.. połaziłyśmy, pozwiedzały, troche shopingu też było:) Fajna sprawa.

reklama
Ja dziś zaczytuję sie w thrillerze kryminalnym i choć często łaże do kompa to się nie udzielam, bo mnie wciągnęło... dziś wieczór z thrillerem fantastycznym ;-) zapiera dech i wciąga...

Magda moje klimaty ale filmowe:tak: książki wolę lajtowe;-)

zapomniałam się pochwalić że moja córcia o 1 w nocy zawołała siku:tak: opiła się przed snem i nie wytrzymała do rana:baffled: oczywiście musiała na ubikację a z niej prosto do naszej sypialni:baffled:

Melduje sie zagubiona owieczka Roksi ;-) wczoraj w pracy bylam ...

Mala moja marudna jakas :baffled:polozylam ja wlasnie spac :tak:

co do tematu "samotnych matek" sie nie wypowiadam ...nie mniej jednak uwarzam ,ze dziewczyny "naskoczyly" na Magde zupelnie bez powodu...kazda broni swoich racji...ja mam podobne zdanie do Madzika:tak:

fredzik kumpela przylatywała samolotem to wawy , ja autem jechałam z młodszym. Wstępnie chciałyśmy nad zalew zegrzyński ale nic nie udało się znaleźć do spania w naszym terminie. A jak już to drogo. Koniecznie chciałyśmy dwa osobne pokoje albo jakieś duży apartament bo my dwie i dwójka dzieci byśmy się pozabijały. W końcu dosłownie w nocy przed wyjazdem znalazłyśmy to:

Grażyna

ponieważ to był zupełny last minute- to było taniej.
Na wyjazd z dziećmi do większych miast pt kraków, wawa, wrocław taka opcja to rewelka.Dzieci na noc każde do swojego pokoju a my nagadałyśmy się przy winku i ciachu z lukullusa ( czekoladowe mniam, mniam) za wszystkie czasy.
A teraz trafiłam na youtube na moją ukochaną płytę claptona "slowhand" , której nie słuchałam chyba z 10 lat ( bo mi ją z auta ukradli) i jestem cała szczęśliwa.Osłuchałam wszystkie kawałki i sobie już z empiku zamówiłam. Ech...

kaskada - tez lubie posluchac sobie piosenek za "mlodych" lat :tak::-) rozczulaja mnie ,wspomnienia wracaja...

ide spac pa pa ;-)

reklama
Do góry