reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

fredzik w centrum Warszawy, na Chłodnej. Jak zaczęłyśmy sprawdzać hotele okazało się, że ceny wysokie. Więc wynajęłyśmy mieszkanie- trzypokojowe, kuchnia,łazienka, moim zdaniem bardzo dobry standard- za 200 zł za całość za dobę. Niestety bez netu:( Wszędzie blisko.. połaziłyśmy, pozwiedzały, troche shopingu też było:) Fajna sprawa.

reklama
Ja dziś zaczytuję sie w thrillerze kryminalnym i choć często łaże do kompa to się nie udzielam, bo mnie wciągnęło... dziś wieczór z thrillerem fantastycznym ;-) zapiera dech i wciąga...

Magda moje klimaty ale filmowe:tak: książki wolę lajtowe;-)

zapomniałam się pochwalić że moja córcia o 1 w nocy zawołała siku:tak: opiła się przed snem i nie wytrzymała do rana:baffled: oczywiście musiała na ubikację a z niej prosto do naszej sypialni:baffled:

Melduje sie zagubiona owieczka Roksi ;-) wczoraj w pracy bylam ...

Mala moja marudna jakas :baffled:polozylam ja wlasnie spac :tak:

co do tematu "samotnych matek" sie nie wypowiadam ...nie mniej jednak uwarzam ,ze dziewczyny "naskoczyly" na Magde zupelnie bez powodu...kazda broni swoich racji...ja mam podobne zdanie do Madzika:tak:

fredzik kumpela przylatywała samolotem to wawy , ja autem jechałam z młodszym. Wstępnie chciałyśmy nad zalew zegrzyński ale nic nie udało się znaleźć do spania w naszym terminie. A jak już to drogo. Koniecznie chciałyśmy dwa osobne pokoje albo jakieś duży apartament bo my dwie i dwójka dzieci byśmy się pozabijały. W końcu dosłownie w nocy przed wyjazdem znalazłyśmy to:

Grażyna

ponieważ to był zupełny last minute- to było taniej.
Na wyjazd z dziećmi do większych miast pt kraków, wawa, wrocław taka opcja to rewelka.Dzieci na noc każde do swojego pokoju a my nagadałyśmy się przy winku i ciachu z lukullusa ( czekoladowe mniam, mniam) za wszystkie czasy.
A teraz trafiłam na youtube na moją ukochaną płytę claptona "slowhand" , której nie słuchałam chyba z 10 lat ( bo mi ją z auta ukradli) i jestem cała szczęśliwa.Osłuchałam wszystkie kawałki i sobie już z empiku zamówiłam. Ech...

kaskada - tez lubie posluchac sobie piosenek za "mlodych" lat :tak::-) rozczulaja mnie ,wspomnienia wracaja...

ide spac pa pa ;-)

reklama
Do góry