reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutku m się spisał:tak::-)
ciekawe jak mojemu pójdzie bo za miesiąc mamy rocznice ślubu 5:-p

Agutku chciałam się spytać jak córcia daje sobie radę z pościelą macie 140X200:confused: zastanawiam się nad zakupem takiej takiego rozmiaru tylko mam obawy o tą długość:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Agutek, super niespodzianka na rocznicę! Ja mam gorzej, bo akurat w rocznice m ma urodziny i to ja szykuje niespodzianki :-) A ja dziś rano mega stresa przeżyłam - Ignaś przewrócił na siebie komodę,niby m przykręcił, ale śruba wyszla :-/ zdążyłam przytrzymać komodę, ale szuflady go przygniotły! Tak sie wystraszyłam, że jak już go wyciągnełam,to ryczeliśmy obydwoje. Na szczęście skończyło sie na strachu i paru otarciach, teraz znów bryka jak szalony. A m wysłałam m do casto po śruby do regipsu!

Hello :-)

Ale bym zjadła coś słodkiego... A w domu nic nie ma :wściekła/y:

Powiem wam, że to jakieś czary są - cały tydzień od poniedziałku do piątku czułam się fatalnie, a od wczoraj jak nowo narodzona :baffled:. Ciekawe co będzie jutro :confused:;-).

Agutek, fajna kolacja. Dzięki że nie napisałaś nic o deserze ;-)

Soppana, czy ty Michalinkę też zapisujesz do żłobka?
Współczuję wypadku z komodą. Dobrze, że nic się nie stało :tak:

Hello :-)

Ale bym zjadła coś słodkiego... A w domu nic nie ma :wściekła/y:
blu jak od 3 dni żyję na słodkim:zawstydzona/y: masakra jakaś:szok: już zaczęłam N. wyjadać:zawstydzona/y::sorry2:

moja dziś ominęła drzemkę przez to że pojechaliśmy wcześniej do babci:baffled: w drodze powrotnej zasypiała w samochodzie ale jak dojechaliśmy rozbudziła się i strasznie marudziła:wściekła/y:

Blue, pewnie że zapisuje;-) ale raczej dopiero od września, jak rok będzie miała. Tam gdzie młody chodzi nie bedzie problemu ale bede chciała obok przedszkola. U nas na szczeście aż takiej masakry nie ma :-) A mi sie dzisiaj pączka zachciało ;-)

dzień dobry widze chyba pierwszaaaaa

Agutek ale niespodzianka :szok::szok::szok: pozazdrościć
soppana jejku ale akcja moja starsza siostra jak bylismy mali zżuciła na nas 3 rodzeństwa cały segmenttttt i 3 z nas nic się nei stało najmłodszej akurat trafiło kant i głowę rozcięło reszta bez urazów
dzieci maja dziwne pomysły które sie kończą strachem dla rodzicaaa
oby jak najmniej takich sytuacji

weekend uważam za mile rodzinnie spędzony tylko nasza 4 wieczorem 2 filmy obejrzeliśmy do rocznicy troszkę czasu bo w grudniu ale za kilka dni urodziny S potem moje :p

reklama
Witam:tak:
moja dziś mnie obudziła po 7:cool2: w wczoraj padłam o 22;-)
ja dziś dokończę pranie wyprawki zostały mi pieluchy i nowe pajace:tak: wczoraj zakupiłam koszule i w sumie to jestem gotowa;-) brakuje kilku drobiazgów ale nie są potrzebne w szpitalu

Do góry