reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutku m się spisał:tak::-)
ciekawe jak mojemu pójdzie bo za miesiąc mamy rocznice ślubu 5:-p

Agutku chciałam się spytać jak córcia daje sobie radę z pościelą macie 140X200:confused: zastanawiam się nad zakupem takiej takiego rozmiaru tylko mam obawy o tą długość:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Agutek, super niespodzianka na rocznicę! Ja mam gorzej, bo akurat w rocznice m ma urodziny i to ja szykuje niespodzianki :-) A ja dziś rano mega stresa przeżyłam - Ignaś przewrócił na siebie komodę,niby m przykręcił, ale śruba wyszla :-/ zdążyłam przytrzymać komodę, ale szuflady go przygniotły! Tak sie wystraszyłam, że jak już go wyciągnełam,to ryczeliśmy obydwoje. Na szczęście skończyło sie na strachu i paru otarciach, teraz znów bryka jak szalony. A m wysłałam m do casto po śruby do regipsu!

Hello :-)

Ale bym zjadła coś słodkiego... A w domu nic nie ma :wściekła/y:

Powiem wam, że to jakieś czary są - cały tydzień od poniedziałku do piątku czułam się fatalnie, a od wczoraj jak nowo narodzona :baffled:. Ciekawe co będzie jutro :confused:;-).

Agutek, fajna kolacja. Dzięki że nie napisałaś nic o deserze ;-)

Soppana, czy ty Michalinkę też zapisujesz do żłobka?
Współczuję wypadku z komodą. Dobrze, że nic się nie stało :tak:

Hello :-)

Ale bym zjadła coś słodkiego... A w domu nic nie ma :wściekła/y:
blu jak od 3 dni żyję na słodkim:zawstydzona/y: masakra jakaś:szok: już zaczęłam N. wyjadać:zawstydzona/y::sorry2:

moja dziś ominęła drzemkę przez to że pojechaliśmy wcześniej do babci:baffled: w drodze powrotnej zasypiała w samochodzie ale jak dojechaliśmy rozbudziła się i strasznie marudziła:wściekła/y:

Blue, pewnie że zapisuje;-) ale raczej dopiero od września, jak rok będzie miała. Tam gdzie młody chodzi nie bedzie problemu ale bede chciała obok przedszkola. U nas na szczeście aż takiej masakry nie ma :-) A mi sie dzisiaj pączka zachciało ;-)

dzień dobry widze chyba pierwszaaaaa

Agutek ale niespodzianka :szok::szok::szok: pozazdrościć
soppana jejku ale akcja moja starsza siostra jak bylismy mali zżuciła na nas 3 rodzeństwa cały segmenttttt i 3 z nas nic się nei stało najmłodszej akurat trafiło kant i głowę rozcięło reszta bez urazów
dzieci maja dziwne pomysły które sie kończą strachem dla rodzicaaa
oby jak najmniej takich sytuacji

weekend uważam za mile rodzinnie spędzony tylko nasza 4 wieczorem 2 filmy obejrzeliśmy do rocznicy troszkę czasu bo w grudniu ale za kilka dni urodziny S potem moje :p

reklama
Witam:tak:
moja dziś mnie obudziła po 7:cool2: w wczoraj padłam o 22;-)
ja dziś dokończę pranie wyprawki zostały mi pieluchy i nowe pajace:tak: wczoraj zakupiłam koszule i w sumie to jestem gotowa;-) brakuje kilku drobiazgów ale nie są potrzebne w szpitalu

Do góry